發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 adlar 於 18-9-2010 11:15 發表

仲有我嫁 ,沒入我名嘅
無位

引用:
原帖由 T-800 於 18-9-2010 11:13 發表
鑽石山van仔團名單:軍醫
                                    sam524
                                    McDull
                                    jackieyue
為坐得舒服d,坐4個人算咯,每人十皮,唔 ...
軍醫叔叔~ 到時請多多指教!

引用:
原帖由 McDull 於 18-9-2010 11:16 發表

無位
佢好(獸), 或者放得落

引用:
原帖由 McDull 於 18-9-2010 11:15 發表

我早餐一定要有杯凍奶茶
茶餐廳梗有凍奶茶LA........

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 faihk 於 18-9-2010 11:17 發表

佢好(獸), 或者放得落
問題係我好肥

所以都係無位

引用:
原帖由 T-800 於 18-9-2010 11:17 發表

茶餐廳梗有凍奶茶LA........

所以我支持食茶餐廳

一係我比個位a君...
我坐巴士去...

引用:
原帖由 adlar 於 18-9-2010 11:15 發表

仲有我嫁 ,沒入我名嘅
加埋您LA..........快D   PM留電話

軍醫
                                                sam524
                                                McDull
                                                jackieyue
                                                adlar

每人8皮,唔夠軍醫包底,大家有無意見?
具體集合地點,時間會PM通知........THX!
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 McDull 於 18-9-2010 11:17 發表

問題係我好肥

所以都係無位
我記得! 你好似一個等於我兩個咁...

不過應該都得! 掉佢坐車尾同d行李一齊米得囉!

引用:
原帖由 faihk 於 18-9-2010 11:23 發表

我記得! 你好似一個等於我兩個咁...

不過應該都得! 掉佢坐車尾同d行李一齊米得囉!
GOOD IDEA

引用:
原帖由 sam524 於 18-9-2010 11:20 發表
一係我比個位a君...
我坐巴士去...
唔洗........VAN係可以坐5人,裝備全放貨斗,大把位放......

引用:
原帖由 T-800 於 18-9-2010 11:22 發表

加埋您LA..........快D   PM留電話

軍醫
                                                sam524
                                               ...
COPY THAT

引用:
原帖由 McDull 於 18-9-2010 11:24 發表

GOOD IDEA
你都覺呀呢~
重可以叫佢睇住d gear

引用:
原帖由 T-800 於 18-9-2010 11:25 發表

唔洗........VAN係可以坐5人,裝備全放貨斗,大把位放......

到時會坐唔落

引用:
原帖由 faihk 於 18-9-2010 11:26 發表

你都覺呀呢~
重可以叫佢睇住d gear
一般HIACE,如果我坐前面,後面個排坐唔到4個。

如果兩件細既坐前面,同我坐後面個兩個可能會有怨言。

所以最好係掉舊炸兩去坐貨斗。

發新話題