發新話題

博c模型

引用:
原帖由 myron21st 於 20-6-2007 10:59 PM 發表
對住八神就冇問題

如果對住死神就....................
對住d邪神~我係唔會手軟....

引用:
原帖由 仔仔 於 20-6-2007 23:00 發表

對住d邪神~我係唔會手軟....
腳軟only~

回覆 #1982 新田 的帖子

做過d咩

引用:
原帖由 myron21st 於 20-6-2007 23:02 發表
做過d咩
one chircken eight thousand 後必然現像~

回覆 #1984 新田 的帖子

我唔知喎

對於我黎講, 果日既二號節目先係重點~~~!!!:x
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 20-6-2007 11:32 PM 發表
我去既目的都係只有呢個....

引用:
原帖由 HunterX 於 20-6-2007 23:32 發表
但我驚一號節目未做,已經俾警察掃場

警察蒙神召喚而來..........

引用:
原帖由 peter195 於 20-6-2007 23:56 發表
警察蒙神召喚而來..........
大家果日小心d la

引用:
原帖由 ivan_31 於 20-6-2007 23:33 發表

但我驚一號節目未做,已經俾警察掃場
警察都黎幫手咁好?!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 ivan_31 於 20-6-2007 23:56 發表

大家果日小心d la
神會照住我們..........
警察?
來睇 show only
神在......警察唔敢亂黎

引用:
原帖由 新田 於 20-6-2007 22:50 發表

sorry~一件紅肚兜 is ok for HIM / HER(??)
u want me to full you?

引用:
原帖由 yeungm 於 21-6-2007 00:05 發表

u want me to full you?
佢想左好耐ga la,唔好意思開口驚哂你子彈

引用:
原帖由 ivan_31 於 21-6-2007 00:12 發表

佢想左好耐ga la,唔好意思開口驚哂你子彈
could you give me a hand to full him please?

發新話題