發新話題

博c模型

回覆 #2055 ivan_31 的帖子

佢雙手難敵XX咁多石
本來無一物, 何處惹塵埃

不如講下信徒們6月24日係邊度等?
join埋一齊見神既機會好似會大d ga~

引用:
原帖由 MarK-C 於 22-6-2007 09:55 發表
我住附近,所以我會自己入,同埋提提大家大埔墟火車站而家裝修緊個大堂好細,睇黎大家要約ge 話去的士站會好d

引用:
原帖由 MarK-C 於 22-6-2007 09:55 發表
together ma MarK C
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

依家有幾多人?

回覆 #2060 ?老虎仔? 的帖子

去約戰區睇
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 22-6-2007 10:43 發表
依家有幾多人?
45人

引用:
原帖由 ivan_31 於 22-6-2007 12:09 發表

45人
45人打,N人睇

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 22-6-2007 10:31 發表

together ma MarK C
good~~

find me via pm~

有冇人諗住去大埔火車站既美心食早餐?
之後一齊去?
如果有既就8點半係大埔火車站等

見軍服認人
古語有云:著得起套軍服,就係自己人

引用:
原帖由 MarK-C 於 22-6-2007 21:33 發表
有冇人諗住去大埔火車站既美心食早餐?
之後一齊去?
如果有既就8點半係大埔火車站等

見軍服認人
古語有云:著得起套軍服,就係自己人
8點半?!
do u mean 9點半?!

引用:
原帖由 yeungm 於 22-6-2007 21:50 發表

8點半?!
do u mean 9點半?!
d大哥遲下到,等下呢個等下果個差唔多la,搵位買野食都要時間ga

引用:
原帖由 ivan_31 於 22-6-2007 22:51 發表

d大哥遲下到,等下呢個等下果個差唔多la,搵位買野食都要時間ga
Oh, ic
thx for telling me

大家帶槍麼 ?
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 22-6-2007 23:19 發表
大家帶槍麼 ?
點解唔帶???
神放我地飛機你就諗住走?

發新話題