發新話題

WXx showroom services

引用:
原帖由 kde 於 18-2-2013 22:20 發表
我係老細嘅話只要炒咗光頭佬,D生意就返晒嚟!
唉,我發覺咁多行業,只有槍街D sales最.......唔休做!三斤呀,14/F呀,童工呀,全部好似唔想你幫襯咁.....
都唔係喎,

童工都幾好服務喎, 每次去個師父都好好幫手(除左比較肥果位男士), 買過支牛牛骨因唔sure fit唔fit到個金身, 佢都專登拎出黎比我試真先比錢, M9新出既金身set都拎出黎比我觀賞影相...

三斤都唔錯, 個收銀服務態度好好ga, 每次有野問或有匣比佢整, 佢做完手頭上既野就幫我睇, 仲詳細話我知邊度出事...
另外有個後生仔我買slide佢又拎晒出黎比我慢慢柬, 比完錢我見條slide有小小污糟, 佢又開櫃比我柬過

其它shop如東京、QXF的服務態度都好好, 真係除了14/F
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 19-2-2013 09:38 發表

都唔係喎,

童工都幾好服務喎, 每次去個師父都好好幫手(除左比較肥果位男士), 買過支牛牛骨因唔sure fit唔fit到個金身, 佢都專登拎出黎比我試真先比錢, M9新出既金身set都拎出黎比我觀賞影相...

三斤 ...
其實,依家間間都大致幾好禮貌,好服務,可以真係怕被人放上網講
早10-20年前,槍鋪啲人真係好X串

引用:
原帖由 2slow 於 19-2-2013 09:38 發表

都唔係喎,

三斤 ...
係呀,三斤收錢櫃果個哥哥仔係幾好禮貌的,
昨晚我至幫親完,見佢剛返了elec. plating 的MEU金身,第一個有花唔要,睇到第二個至要都無黑面,
跟住問佢銀鋼件,佢即時按電腦找曬我想要的,比$仲多謝前多謝後。
反而三斤另一個肥佬就真係好懶,問野唔想答之餘....想叫佢開櫃睇都唔理你的。

引用:
原帖由 B20_hk 於 19-2-2013 09:52 發表

其實,依家間間都大致幾好禮貌,好服務,可以真係怕被人放上網講
早10-20年前,槍鋪啲人真係好X串
最驚/最憎串七七果d, 唔清楚就當然要問ga la, 唔好串人嘛
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 RCman 於 19-2-2013 10:02 發表

昨晚我至幫親完,見佢剛返了elec. plating 的MEU金身,第一個有花唔要,睇到第二個至要都無黑面,
跟住問佢銀鋼件,佢即時按電腦找曬我想要的,比$仲多謝前多謝後。
...
你有邊晚無買過野呢
話時話, KWS 除了14/F之外邊間你最唔想去??

又講一下經驗~

WGX:
又打多次!唔小唔高興!
門市 - email confirm二支AEG有貨,上到去同我講話冇,仲話冇可能會有staff同我講有貨。我開email出來俾佢睇,問佢有冇呢個staff,佢就大大聲話係自己!再好L串話冇貨俾我,問我想點L樣。佢就係大家最喜歡的光頭佬!

之後投訴,有backoffice話會改善又乜!

一年後,想快d買417,試下再幫襯,先打電話問,confirm有貨,上到去條PK話冇番個貨,我X!

E記:
門市 - 一流,讚!
網購 - 差,冇貨唔出聲,email comfirm 左退錢冇下文,最後報警先攪掂。前後二個幾月。

紅狼:
網購 - 快!準!

童工:
門市 - 非常好,好多次想買嘢,叔叔都提我未必啱位,叫我唔好買。
最記得有一次想買SD出的WA SV匣,佢叫我唔好買,買番WA匣!

明槍、東京都正常。

紅狼依家網購唔洗收shipping,唔洗山長水遠上showroom 買. 依後買PTW  parts 好方便

引用:
原帖由 kks_ice 於 19-2-2013 12:14 發表
紅狼依家網購唔洗收shipping,唔洗山長水遠上showroom 買. 依後買PTW  parts 好方便
甘請問佢網購係咪跟美金價呢?

引用:
原帖由 RCman 於 19-2-2013 12:16 發表

甘請問佢網購係咪跟美金價呢?
yes ~ !

引用:
原帖由 ArSon 於 19-2-2013 12:17 發表

yes ~ !
direct conversion based on the daily rates??

引用:
原帖由 2slow 於 19-2-2013 13:50 發表

direct conversion based on the daily rates??
Yes, I think so ~ I paid by Paypal or Credit Card ~

引用:
原帖由 RCman 於 19-2-2013 10:02 發表

...
好有同感∼三斤個肥佬都唔知係唔係番工,有幾次仲見到佢坐埋一邊瞓覺,想拎個GP金身都廢事搵佢,搵個後生仔好過又快手,今日拎左支G18去整,都係個後生仔幫我開單,不過個收銀唔同左人既??(我好少星期日落去)

引用:
原帖由 ArSon 於 19-2-2013 11:39 發表
又講一下經驗~

WGX:
又打多次!唔小唔高興!
門市 - email confirm二支AEG有貨,上到去同我講話冇,仲話冇可能會有staff同我講有貨。我開email出來俾佢睇,問佢有冇呢個staff,佢就大大聲話係自己!再好L串話冇 ...
童工,聽聞你唔識野去問佢佢會串你一獲,
我唔少fd都中過招
縮縮北行鳥 =口=

兩日前去"山弓",有條新店員寸X到七彩!!!!!!

開始變槍店投訴區?

發新話題