發新話題

Code Geass 反逆のルルーシュ R2 專區

朱雀飛踢再發神威

呢集魯魯比我感覺好似嘉美尤

引用:
原帖由 Paul 於 31-8-2008 22:22 發表
朱雀飛踢再發神威
赤手空拳打斷人地幾把槍........

我o左咀...

引用:
原帖由 alien 於 31-8-2008 21:55 發表

用他的geass控制曬所有敵人就勝利啦~嘛~反正他已經玩過了、不差在繼續玩下去
問題係對家有兩大勢力....2公主+2王子&黑色騎士團....2公主比佢geass過....2王子又醒過佢....再加上扇既低能....無敵咁滯....
6個圓桌騎士....包括最揪得果個大力斬....
最強研發部....四眼癲佬加個藍頭女已經屈機(以前係黑騎就話有個印度人同佢單打下)....加埋個研究愛美神飛彈既四眼妹....
唔洗打啦....

唯一希望就係orange有睇電視....知老老收做左皇帝....走埋過去....先叫做多一個揪得下既人....
一係就卡連抵受唔住老老收既誘惑過埋去....

e家佢果邊得一隻豬打得下....仲有佢部機好似係個四眼癲佬度....死得啦....

都可以鬥下雜魚多既~
整個帝國軍再加小小海外既軍隊...

咁冇人話黑騎過晒去幫2王子喎...

已經有可靠情報話下集ruru表示要參加超合集國,黑騎又回到ruru手中

仲有,其實這部只要誰拿起King擺POSS誰就會老馬...

老馬:吾兄阿...我已經不敢擺那個POSS一個多月了...
修奈澤:....OTZ <-老馬中

黑騎應該睇邊個幫佢拎番日本就幫邊個姐....以扇ge性格...邊個利用到就用邊個(同時係俾人利用的...)
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 zachary 於 2-9-2008 11:53 發表
黑騎應該睇邊個幫佢拎番日本就幫邊個姐....以扇ge性格...邊個利用到就用邊個(同時係俾人利用的...)
我覺得扇唔係比2王子出賣....就係比黑騎中唔滿意佢咁固執既人打....

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 11:12 發表
咁冇人話黑騎過晒去幫2王子喎...

已經有可靠情報話下集ruru表示要參加超合集國,黑騎又回到ruru手中

仲有,其實這部只要誰拿起King擺POSS誰就會老馬...

老馬:吾兄阿...我已經不敢擺那個PO ...
至少把扇係啦....佢e家係總司令wo....
囉正權仲唔發圍??
雖則佢係kai....但kai都有個限度丫....
明知佢憎既人做左皇帝....仲會咁順灘比老老收入黎合眾國個club house玩??

引用:
原帖由 101653 於 2-9-2008 12:01 發表

至少把扇係啦....佢e家係總司令wo....
囉正權仲唔發圍??
雖則佢係kai....但kai都有個限度丫....
明知佢憎既人做左皇帝....仲會咁順灘比老老收入黎合眾國個club house玩??
罰你返去重睇R2十次
比多次機會你重新話比我知黑騎總司令係邊個!!!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 12:30 發表

罰你返去重睇R2十次
比多次機會你重新話比我知黑騎總司令係邊個!!!
zero死左喇!!!!
佢仲唔上位咩??

引用:
原帖由 101653 於 2-9-2008 12:35 發表

zero死左喇!!!!
佢仲唔上位咩??
WHO SAID~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 2-9-2008 13:10 發表

WHO SAID~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
黑騎果班雜碎講既....
我睇番黎咋....
你問下阿扇喇....

引用:
原帖由 101653 於 2-9-2008 12:35 發表

zero死左喇!!!!
佢仲唔上位咩??
返去重睇R2十次再重新話比我知黑騎總司令係邊個
記住,係重睇左先!!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 13:52 發表

返去重睇R2十次再重新話比我知黑騎總司令係邊個
記住,係重睇左先!!
答埋你都唔得....一定要重睇....
先生....你擺明屈機wo....

發新話題