發新話題

今日去機鋪玩左部機非常正

引用:
原帖由 HunterX 於 2007/2/21 11:27 發表

試下MR2丫~~ 快過MRS好多架~~~
我係玩外型

引用:
原帖由 熊仔爸爸 於 21-2-2007 17:27 發表

我係玩外型
..................................................................
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 熊仔爸爸 於 21-2-2007 17:27 發表

我係玩外型
安全駕駛.....
彈劾

引用:
原帖由 HunterX 於 2007/2/21 22:23 發表

..................................................................
引用:
原帖由 車神勇 於 2007/2/21 22:34 發表

安全駕駛.....
  希望遲 0的 會有 MR2(AW11)  
同埋 Civic Ferio 1.6 RTi 4WD (GF-EK5) (99)就好玩喇
MR2(AW11) 最好可以改 20氣閥4A-GZE引擎 同埋AE-111 6速波箱
而四驅版 EK Civic 最好可以改 B-18C 咁就正喇

引用:
原帖由 熊仔爸爸 於 22-2-2007 02:52 發表
  希望遲 0的 會有 MR2(AW11)  
同埋 Civic Ferio 1.6 RTi 4WD (GF-EK5) (99)就好玩喇
MR2(AW11) 最好可以改 20氣閥4A-GZE引擎 同埋AE-111 6速波箱
而四驅版 EK Civic 最好可 ...
你D喜好都幾獨特架喎...........
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 車神勇 於 20-2-2007 14:11 發表

打機唔駛打到打999呀......
無野架...講話有人恐嚇你...你好驚...就得架啦

引用:
原帖由 忽必烈 於 22-2-2007 20:03 發表

無野架...講話有人恐嚇你...你好驚...就得架啦
我會挑到佢無錢
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 22-2-2007 22:35 發表

我會挑到佢無錢
我唔會呢d錢落去D無謂人身上...

今日先turn爆架r32....未試有幾快...聽日就知

今日買 0左 180 SX
都幾好玩

發新話題