發新話題

[認真] 好唔開心

引用:
原帖由 於 2009-6-12 01:55 PM 發表

我D 架餐邊有你咁齊全..著出黎比人笑
點解咁講,唔通路比兄又亂吹我.....
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

到時唔好打比我叫我去警處保你地出黎

引用:
原帖由 小雲雲 於 12-6-2009 13:57 發表

點解咁講,唔通路比兄又亂吹我.....
唔洗我吹,呢個係人所共知o既事實

引用:
原帖由 路比 於 2009-6-12 02:01 PM 發表

唔洗我吹,呢個係人所共知o既事實
我點都唔夠你黎架啦...唔好話我d野多

我玩左幾耐先有依家o既裝備,
除左枝gbb m4之外,我有o既你都一樣有,但係你玩左幾耐就已經買晒呢d野先???

引用:
原帖由 路比 於 2009-6-12 02:12 PM 發表
我玩左幾耐先有依家o既裝備,
除左枝gbb m4之外,我有o既你都一樣有,但係你玩左幾耐就已經買晒呢d野先???
你唔應該用買野既速度黎比較,應該用買左d乜同該物品既價錢去衡量....就係我同你係冇得比

引用:
原帖由 於 2009-6-12 02:17 PM 發表

@_@...黑貓同白貓 捉到老鼠就係好貓...有野買果陣我就會諗起..好多時我都壓抑自己唔好買野..
但係.......都買左好多野...
咁我一家唔會係好貓啦

引用:
原帖由 於 2009-6-12 02:24 PM 發表

所以我都係成堆野響度..用過一兩次就掉埋一二邊...放又唔捨得放...
睇下有冇野岩我用,等我幫你收左佢

係垃圾就送D比我

引用:
原帖由 阿堅 於 2009-6-12 02:28 PM 發表
係垃圾就送D比我
分比我地兩個啦,我好樂意接收

發新話題