發新話題

SD Gundam Online 專區2 <<無盡的華爾茲>>

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 7-10-2009 12:19 發表

好呀好呀!!!
只要強1呀布加V就可以?
yes..有無限彈加V就可以了
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 7-10-2009 12:19 發表

好呀好呀!!!
只要強1呀布加V就可以?
pm me your msn...

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

蠔屎好野

同我傾完有運行呢
,今日我地2個都好好彩

比較下先

附件

7-10-2009 13:09

面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 7-10-2009 13:09 發表
比較下先
攻低左咁多GE?!
鵰。豹。狸。獅。狒

話說今日手多, 買多左個280 package

大家見到係仲有278個coins, 咁兩個...抽到咩?第一個, 抽到顏色set, 第2個就.............

跟住唔抽喇, 收手

鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 2009-10-7 01:15 PM 發表

大家見到係仲有278個coins, 咁兩個...抽到咩?第一個, 抽到顏色set, 第2個就.............
留返下次更新抽gp03d啦

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 7-10-2009 13:15 發表

; ...
嘩~,仲要係直接中部機,唔洗升

唔...來多架完自同炮西, 今日收鑊唔錯, 加埋晒都係用左40 coins
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 7-10-2009 13:12 發表

攻低左咁多GE?!
所以有加攻技能

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 7-10-2009 13:35 發表
唔...來多架完自同炮西, 今日收鑊唔錯, 加埋晒都係用左40 coins
頭先果刻都好鄧你開心
好似自己抽中咁

引用:
原帖由 bonzonie 於 7-10-2009 13:38 發表

頭先果刻都好鄧你開心
好似自己抽中咁
今日真lucky, 完自, 炮西, 多3都係我想要ge
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 bonzonie 於 7-10-2009 12:58 發表

pm me your msn...

thank you, see you tonight brother
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 7-10-2009 13:39 發表

今日真lucky, 完自, 炮西, 多3都係我想要ge
完自非常好
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 2009-10-7 01:42 PM 發表

完自非常好
佢又唔會比人話係大機,雖然佢真係幾大,又好屈

發新話題