發新話題

CGF找神呀

引用:
原帖由 於 8-12-2009 12:55 發表

咁你都算好...可以收埋..我果D都唔知收響邊...
我11月減左13lb  lu
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 於 8-12-2009 12:49 發表

我有幾個朋友都係暑期檔期去教水...同D小朋友玩下..就有錢收..好過做救生員
我老死係獅子城開小朋友班,1曰2個classes,短短2,3年而家已經有架波子....之後重點係.....佢開左一個專比女性既class....

引用:
原帖由 於 8-12-2009 12:34 發表

緊張麻...我試過去教我個朋友游水,...響將軍奧泳池...佢係踩到地..但係一拉佢出池邊就驚..成個人禁左我落水,..
佢禁住左我..一路話抖唔到氣..其實佢係個頭響水面..我響水底...
最怕係D老豆老母,帶個B泥游水,比個水泡佢就算,又唔"旁"住個B,D水泡仲要一係大得濟,一係就係果D有得坐果D水泡..........大得濟都還好,最多個B跌落水底,有得坐果D水泡一反個B就頭下腳上咁撑"田雞腳"

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 8-12-2009 12:56 發表

我11月減左13lb  lu
一個月減13lb?!教下我吖大佬

代餐

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 8-12-2009 13:04 發表

一個月減13lb?!教下我吖大佬
$$$$$$$$$

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 8-12-2009 13:15 發表

$$$$$$$$$
米施洛

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 8-12-2009 13:17 發表

米施洛
no

引用:
原帖由 Zap 於 8-12-2009 13:08 發表
代餐
究竟咩係代餐?

引用:
原帖由 boni 於 8-12-2009 14:27 發表

究竟咩係代餐?
減_餐飲....

引用:
原帖由 Zap 於 8-12-2009 14:32 發表

減_餐飲....
去左yahxx睇啦... 明了.  thx

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 8-12-2009 12:44 發表

想佢浸死就帶佢去維園泳池,唔係好深,5米姐
或者同我講聲都得...洗手盤都可以浸死架...

發新話題