發新話題

咁都算網絡欺凌?

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 13:28 發表

有,可唔可以搵番個MESSAGE先講
我地都可以電腦合成架

邊個可以搵個 MESSAGE RECORD

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 13:24 發表

等等,我講得好清楚係我朋友WO, 我唔會到

PS:相根本證明唔到。。。我現在去影相都得啦。。。又可以合成
我地由頭到尾都係要盲神本人出現,但你講的人我地都見唔到lor

我地o個日等左陣唔見有人即刻影相up埋上fb,你有d咩先
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

個message係pm定乜野黎架.......

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-7-2010 13:32 發表
個message係pm定乜野黎架.......
搵到la...

引用:
原帖由 sam524 於 5-7-2010 13:32 發表
http://www.civiliangunner.com/cg ... highlight=%2B101653
有post為證,你唔好玩野...
做得好....咁唔ban你住啦......

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 5-7-2010 13:30 發表

我地由頭到尾都係要盲神本人出現,但你講的人我地都見唔到lor

我地o個日等左陣唔見有人即刻影相up埋上fb,你有d咩先
我地由頭到尾都講我唔會出現, 我朋友都見唔到你地, 你地件衣有冇CGF字眼GA?

引用:
原帖由 亞爾多 於 5-7-2010 13:30 發表

我地都可以電腦合成架
唔洗合成啦.....有人搵返白紙黑字....

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-7-2010 13:33 發表

做得好....咁唔ban你住啦......
睇唔到, 閱讀不足30

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 13:34 發表

睇唔到, 閱讀不足30
睇la

引用:
原帖由 盲神 於 5-7-2010 13:33 發表

我地由頭到尾都講我唔會出現, 我朋友都見唔到你地, 你地件衣有冇CGF字眼GA?
CGF POLO........

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-7-2010 13:36 發表

CGF POLO........
都冇CGF字眼

o係我fb copy出o黎唔該你解釋

[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

發新話題