發新話題

元朗買氣槍奇遇

引用:
原帖由 Hitter 於 10-6-2011 20:17 發表

與其你係到隔山打牛, 希望佢睇到, 不如你直接出去小佢, 你既目的都係咁姐, 但你e+只係係度不停係到9up, 重唔係扮勁? 講左咁耐片都拍埋番黎啦
師兄,我吾去當面嘈佢吾係因為我怕左佢,我帶幾個朋友去小到佢爬街都得,但有咩用呢,仲細咩?引d差佬黎好過引?
你叫我乜都吾做我又吾順氣。我開post就係擺明要唱衰佢!
你覺得我9up咪吾好睇lor

引用:
原帖由 cccheung 於 10-6-2011 20:27 發表

師兄,我吾去當面嘈佢吾係因為我怕左佢,我帶幾個朋友去小到佢爬街都得,但有咩用呢,仲細咩?引d差佬黎好過引?
講就天下無敵

睇吾過眼繼續鬧吾緊要,我只希望呢個post多d元朗人睇到,呢間舖老板態度真係有問題。

引用:
原帖由 cccheung 於 10-6-2011 20:33 發表
睇吾過眼繼續鬧吾緊要,我只希望呢個post多d元朗人睇到,呢間舖老板態度真係有問題。
咁樣開個post就整得死人
博x果d一早就唔見左啦

引用:
原帖由 cccheung 於 10-6-2011 20:33 發表
你想多D元朗人睇到, 去返間舖同佢嘈, 咁樣圍觀個D全部都係元朗人.
再唔係搵生果日報幫你攪大佢, 仲多人知.
係度POST, 仲要話比人聽買鎗要黎打老鼠, 你祇會得到反效果.
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

引用:
點睇都係你有問題
憑你個post黎推斷嘅話我仲要上去讚個老板有正氣添呀!

引用:
原帖由 cccheung 於 10-6-2011 08:33 PM 發表
我係住元朗噤又點 ??我唔覺個老闆有咩問題喎,相反我覺得你好有問題喎!!!!

引用:
原帖由 hwtang 於 10-6-2011 20:01 發表

十幾年前已經用緊鋰電啦 = =.......
真係吹得就吹
佢仲要係三四年前已經同我講話佢十年前已經用緊鋰電
仲話佢鋪頭host既game,呀乜乜叉叉名星都黎join tim,但相又唔見多張喎
可想像呢個人吹牛吹到呢...

其實佢仲有好多笑料架XDD

引用:
原帖由 cccheung 於 10-6-2011 08:27 PM 發表

其實由頭都尾都覺得你係到開膠post+9up
仲細咩??我睇唔出你大得去邊
Sorry for my真心

講就兇狠,做呢?
我夠話我拿住碌AK可以打謝一支SWAT啦,不過我有錢買鎗,無錢買子彈咋嘛!

引用:
原帖由 h.t.f 於 10-6-2011 20:59 發表
講就兇狠,做呢?
我夠話我拿住碌AK可以打謝一支SWAT啦,不過我有錢買鎗,無錢買子彈咋嘛!
其實...

我係iron man

引用:
原帖由 MKL04438 於 10-6-2011 20:50 發表

佢仲要係三四年前已經同我講話佢十年前已經用緊鋰電
仲話佢鋪頭host既game,呀乜乜叉叉名星都黎join tim,但相又唔見多張喎
可想像呢個人吹牛吹到呢...

其實佢仲有好多笑料架XDD
搞到我都想有時間同佢吹吹水
雖然唔係咁LIKE間野
網上現學現賣,有錯請指正

引用:
原帖由 sam524 於 10-6-2011 21:01 發表

其實...

我係iron man
Oh~ Hi, Tony!

引用:
原帖由 ner 於 10-6-2011 21:02 發表

搞到我都想有時間同佢吹吹水
雖然唔係咁LIKE間野
首先你要練成二手煙過慮法,先可進入那店

引用:
原帖由 101653 於 10-6-2011 21:03 發表

Oh~ Hi, Tony!
yoyoyo

發新話題