發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
係wor...
有冇人知VFC o既AKS 74U (DX ver2)好...
定係LCT o既AKS 74U好?

引用:
原帖由 faihk 於 19/9/2010 21:31 發表
係喎! jy要記得入數!
我晨晨晨......早報o左,晨早入o左...
2156#我玩野架咋...
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 faihk 於 19-9-2010 21:31 發表
係喎! jy要記得入數!
佢一早報左入左數啦....
你係唔係high大左呀...咁都比佢玩到你

引用:
原帖由 seamoncheng 於 19-9-2010 21:41 發表

佢一早報左入左數啦....
你係唔係high大左呀...咁都比佢玩到你
病矇左

引用:
原帖由 adlar 於 19-9-2010 21:46 發表

病矇左
可能比你枝槍入面d屍油嚇親

引用:
原帖由 sam524 於 19-9-2010 21:33 發表
係wor...
有冇人知VFC o既AKS 74U (DX ver2)好...
講個殼,VFC真係靚晒

裡面。。。。睇你自己(或者睇你既槍佬)

引用:
原帖由 McDull 於 19-9-2010 23:12 發表

講個殼,VFC真係靚晒

裡面。。。。睇你自己(或者睇你既槍佬)
咁LCT又點?

引用:
原帖由 sam524 於 19-9-2010 23:32 發表

咁LCT又點?
AK係睇外表架

引用:
原帖由 sam524 於 19/9/2010 21:33 發表
係wor...
samsam想買AEG
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,

引用:
原帖由 sam524 於 19-9-2010 23:32 發表

咁LCT又點?
我問你一句:你求咩先

裡面只要手工好,廢既都有得執

要執個殼,要動用既人力同物力都係非常多,同埋貴。

所以GWS賣D野咁X貴。

引用:
原帖由 jackieyue 於 19-9-2010 23:40 發表

samsam想買AEG
你而家先知咩

引用:
原帖由 seamoncheng 於 19/9/2010 23:43 發表

你而家先知咩
知o左好耐,o個日佢交收仲傾緊添...
抽下水姐...

引用:
原帖由 McDull 於 19-9-2010 23:43 發表

我問你一句:你求咩先

裡面只要手工好,廢既都有得執

要執個殼,要動用既人力同物力都係非常多,同埋貴。

所以GWS賣D野咁X貴。
玩AK當然係要真木同鋼身LA...(2支都係)
(VFC仲有流水號)
我就用支野為打GAME...
冇咩其他要求...

諗諗下...
玩番AEG都幾多野買...
買電買匣買叉機...

引用:
原帖由 sam524 於 19-9-2010 23:54 發表
諗諗下...
玩番AEG都幾多野買...
買電買匣買叉機...
玩啦玩啦

發新話題