發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 sam524 於 19-9-2010 23:50 發表

玩AK當然係要真木同鋼身LA...(2支都係)
(VFC仲有流水號)我就用支野為打GAME...
冇咩其他要求...
值回票價啦

引用:
原帖由 sam524 於 19-9-2010 23:54 發表
諗諗下...
玩番AEG都幾多野買...
買電買匣買叉機...
幾舊水,慳返D氣都係度啦

引用:
原帖由 McDull 於 19-9-2010 23:59 發表

值回票價啦
仲平5 USD...
不過都好貴...

引用:
原帖由 sam524 於 20-9-2010 00:00 發表

仲平5 USD...
不過都好貴...
咁佢都值果個價既

引用:
原帖由 seamoncheng 於 20-9-2010 00:01 發表

咁佢都值果個價既
咁又係...
普通版都要385...
DX VER2先395...
LIMITED DX要475...
頭2支先差10USD...
LCT要400...

引用:
原帖由 sam524 於 20-9-2010 00:04 發表

咁又係...
普通版都要385...
DX VER2先395...
LIMITED DX要475...
頭2支先差10USD...
LCT要400...
如果我話你知:

AEG個碌SR15,要自己改到同VFC咁靚,齋材料就3K

咁你會點諗

引用:
原帖由 McDull 於 20-9-2010 00:11 發表

如果我話你知:

AEG個碌SR15,要自己改到同VFC咁靚,齋材料就3K

咁你會點諗
最大獲係上各大槍店o既網...
一係冇貨...
一係就直頭冇...

引用:
原帖由 sam524 於 20-9-2010 00:17 發表

最大獲係上各大槍店o既網...
一係冇貨...
一係就直頭冇...
VFC既AK,出左咁耐,你信個網,我勸你落街問。

引用:
原帖由 McDull 於 20-9-2010 00:19 發表

VFC既AK,出左咁耐,你信個網,我勸你落街問。
我星期六落去...

引用:
原帖由 sam524 於 20/9/2010 00:20 發表

我星期六落去...
咁快買...
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 jackieyue 於 20-9-2010 00:29 發表

咁快買...
有得買好買,VFC個碌416DX,而家有錢想買新既都幾難

引用:
原帖由 McDull 於 20/9/2010 00:30 發表

有得買好買,VFC個碌416DX,而家有錢想買新既都幾難
McDull,我想買返枝AEG M4,唔洗汁都掂既,有冇好介紹?
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,

引用:
原帖由 jackieyue 於 20-9-2010 00:29 發表

咁快買...
有話買咩...
睇咋嘛...

引用:
原帖由 jackieyue 於 20-9-2010 00:33 發表

McDull,我想買返枝AEG M4,唔洗汁都掂既,有冇好介紹?
唔洗執

你買我D槍咪唔多洗執囉

引用:
原帖由 McDull 於 20/9/2010 01:31 發表

唔洗執

你買我D槍咪唔多洗執囉
咁有冇d唔洗點架執?

發新話題