發新話題

WXx showroom services

算吧喇 vv之c

之前幫親開佢 諗住見佢甘多G&G槍賣
問下佢可唔可以幫我per order支G&G 支m14
佢問我 local order定oversea
我答佢 local, 幾日都唔應機 冇哂下文
甘唔care本地客生意 好心汁鬼左佢個爛鬼show room 喇

我見到支新野red乜M700,木柄kj system價錢靚仔.個櫃隔離有個新店員背住我打label
我問佢呢支支新野red乜M700係邊到造,佢無反應成四十秒先背住我冷冷答我看HK
我再問佢乜火力,佢背住我冷冷答我即係乜野
我話幾多面罐,佢背住我好吾耐煩答我:先生,依家無人講幾多面罐,好難答你
過左十幾秒,,佢背住我好吾耐煩又寸寸貢講:以前D罐就測準D,依家就吾同,無人講幾多面罐,講速度
過左幾秒,,佢背住我好吾耐煩又寸寸貢講:支野340m/s
過左十幾秒,,佢背住我好吾耐煩又寸寸貢講:0.2珠
過左三十幾秒,我問佢佢barrel長D定KJ M700長D....
過左十幾秒,佢背住我好吾耐煩又好撚寸講:你都見la到,支野同KJ條barrel差吾多咁長,差少少我就吾同你計嘞

從2000年惠顧"山弓"以來我從未如此被"山弓"店員如此對待過.

我準備投訴佢

引用:
原帖由 Stig 於 25-2-2013 00:59 發表
開始變槍店投訴區?
小那星實在太火,辛苦賺$消費要受氣

引用:
原帖由 保羅 於 25-2-2013 00:42 發表

好有同感∼三斤個肥佬都唔知係唔係番工,有幾次仲見到佢坐埋一邊瞓覺,想拎個GP金身都廢事搵佢,搵個後生仔好過又快手,今日拎左支G18去整,都係個後生仔幫我開單,不過個收銀唔同左人既??(我好少星期日落 ...
已前收銀係老闆娘個細路(個樣好似唔想喺道做比佢姐夫迫落黎咁X樣)
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 25-2-2013 01:21 發表

小那星實在太火,辛苦賺$消費要受氣
有冇試過訂貨!件貨已經到左喺過櫃到!(已經比全數)

好啦攞啦!收銀哈利哥哥好串話(我話唔到事,你過主)

後來問個員工(件貨係你!係佢留難你姐)

兩日後肥老細喺道積攞貨!講發生乜事!
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 nishi 於 25-2-2013 00:48 發表

童工,聽聞你唔識野去問佢佢會串你一獲,
我唔少fd都中過招
我第一次買左輪乜都唔識佢就差小小,之後都好好。

成日想買d件做奇怪嘢,佢都叫我唔好買。

我槍街買嘢首選都係童工 > 暗槍 > 西京

肥叔叔就長期差小小啦。

引用:
原帖由 nishi 於 25-2-2013 00:48 發表

童工,聽聞你唔識野去問佢佢會串你一獲,
我唔少fd都中過招
同感,佢會先串你一鑊,之後先再幫你。呢種唔算最差,亦唔係好好囉!

引用:
原帖由 RCman 於 19-2-2013 10:02 發表

係呀,三斤收錢櫃果個哥哥仔係幾好禮貌的,
昨晚我至幫親完,見佢剛返了elec. plating 的MEU金身,第一個有花唔要,睇到第二個至要都無黑面,
跟住問佢銀鋼件,佢即時按電腦找曬我想要的,比$仲多謝前多謝後。
...
上星期我見到以前三斤個金毛肥仔去咗射手度做???唔通同三斤係同一個老板?定係佢俾三斤炒咗,而射手唔知定請咗佢?呢條肥仔又懶又勁串,唉,祝射手好運....

睇完呢個POST之後以後都唔再上去, 費事比錢買野仲要受氣...

引用:
原帖由 kde 於 25-2-2013 23:42 發表

上星期我見到以前三斤個金毛肥仔去咗射手度做???唔通同三斤係同一個老板?定係佢俾三斤炒咗,而射手唔知定請咗佢?呢條肥仔又懶又勁串,唉,祝射手好運....
都做左一段時間啦…其實員工做野態度好睇老闆點教,而家佢喺"射手"道做都ok吖

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 kde 於 25-2-2013 23:42 發表

係咪頭髮捆馬尾果位呀...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 26-2-2013 11:37 AM 發表

係咪頭髮捆馬尾果位呀...
唔係WOR,佢幾好人WOR

引用:
原帖由 rYaN 於 26-2-2013 14:14 發表

唔係WOR,佢幾好人WOR
咁你地指 "三斤個金毛肥仔" 係邊位呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 26-2-2013 14:54 發表

咁你地指 "三斤個金毛肥仔" 係邊位呢
帶眼鏡, 身材一八零左右, 肥仔
馬尾,兩邊剷青, 已染到個頭五顏六色諗住認唔出佢

一行入SHOOTER, 仲以為佢唔係SERVICE 我
點知我一問, 佢一答,  我就X2036
心諗 : 過檔 ?
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 tinyau1134 於 26-2-2013 22:56 發表

帶眼鏡, 身材一八零左右, 肥仔
馬尾,兩邊剷青, 已染到個頭五顏六色諗住認唔出佢

一行入SHOOTER, 仲以為佢唔係SERVICE 我
點知我一問, 佢一答,  我就X2036
心諗 : 過檔 ?
哈,情況完全一樣!

發新話題