發新話題

Code Geass 反逆のルルーシュ R2 專區

引用:
原帖由 101653 於 2-9-2008 13:54 發表

答埋你都唔得....一定要重睇....
先生....你擺明屈機wo....
好簡單,因為你不停地答錯!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 13:56 發表

好簡單,因為你不停地答錯!
咁zero係死左丫ma....
我睇左好多次....阿扇成班商議後講既....

引用:
原帖由 101653 於 2-9-2008 13:58 發表

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 12:30 發表

罰你返去重睇R2十次
比多次機會你重新話比我知黑騎總司令係邊個!!!
係成套R2,罰你睇就睇,唔好咁多野講!睇完再返黎同我認錯

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 14:19 發表

係成套R2,罰你睇就睇,唔好咁多野講!睇完再返黎同我認錯
zero死左喇....佢個象徵完全崩潰喇....
只係扇未上位咋....

你認命啦....

引用:
原帖由 101653 於 2-9-2008 13:58 發表

zero由始至終系所有人心中都未死,一日魯魯還在他還可以繼續套上自已的頭套再來一次R2第二~三集
到時一般日本人心中到底會支持一個不停幫佢地囉番日本(表面上)的英雄的話 定系個班英雄既手下黑騎?

正如當初黑色背叛事件一樣,不列顛大肆傳揚zero已死的消息,連黑騎自已本身都動搖了
結果還是彈出黎,仲一下搞咁大,日本國民對黑騎放出黎的那個消息可謂得啖笑,睇下幾時佢又跳番出黎玩更大的

引用:
原帖由 alien 於 2-9-2008 14:24 發表

zero由始至終系所有人心中都未死,一日魯魯還在他還可以繼續套上自已的頭套再來一次R2第二~三集
到時一般日本人心中到底會支持一個不停幫佢地囉番日本(表面上)的英雄的話 定系個班英雄既手下黑騎?
黑色騎士團都唔認可既野....日本人又會認可....
咁邊q個企出黎話自己係zero都得架啦....
佢只係一個代號....一個形象....
老老收亦捨棄zero個面具做左皇帝....佢點解仲要zero呢個假面??
得唔到認可就係得唔到認可....無論邊個帶上果個面具....即使老老收....都係冇用....
黑騎成班高層話睇住zero戰死....出黎果個係冒認既....邊個信zero??

佢第二季跳番出黎係因為有人協助....有人知佢係乜水....有人救佢幫佢....
而家係連黑騎全體都唔Q信佢....話佢死左....到時邊個又幫佢企番出黎??
想搞都冇得搞....

仲有....目的已經唔同左....係日本人心目中....ZERO係救國英雄....
係老老收心目中....佢只係要打敗佢老豆....保護佢個妹ja....而家個意義都唔同左....佢要zero呢個code黎做咩??

引用:
原帖由 101653 於 2-9-2008 14:23 發表

zero死左喇....佢個象徵完全崩潰喇....
只係扇未上位咋....

你認命啦....
1餐飯,你賭唔賭?

引用:
原帖由 101653 於 2-9-2008 14:28 發表

黑色騎士團都唔認可既野....日本人又會認可....
咁邊q個企出黎話自己係zero都得架啦....
佢只係一個代號....一個形象....
老老收亦捨棄zero個面具做左皇帝....佢點解仲要zero呢個假面??
得唔到認可就係得唔到 ...
正如他自已所言 這是象徵
所以日本人心裡根本就無特定既人
只要給他一個擁有做到以前zero一樣事既人佢地都會當是zero
所以不難保二皇子可能會以zero自居光明正大對付魯魯
另一方面以自已二皇子的人脈耍陰

test
We are Special Operations Task Force 506

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 14:30 發表

1餐飯,你賭唔賭?
咁佢做到呢度係死左丫ma....有人幫zero呢個code番生就另計啦....如果你係計之後....

再講另一樣野、當初魯魯以zero自居時黑騎未正式組立
在日本人心中 ZERO是英雄、黑騎只是他的陪襯品而已

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 14:30 發表

1餐飯,你賭唔賭?
GOOD IDEA
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 2-9-2008 14:34 發表

GOOD IDEA
你唔好講野住....
你番番cpg個post貼左你份開箱文先....

引用:
原帖由 101653 於 2-9-2008 14:33 發表

咁佢做到呢度係死左丫ma....佢番生就另計啦....如果你係計之後....
我計而家好唔好?

以後既野好難講,下集RURU突然升佢級都好難講

賭唔賭?Y/N

發新話題