發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

賣槍lee門生意似乎真係有得做,睇下反狗城同危險樂園附近d鋪位先,開拓新興市場

不如我幫佢砌呀~

回復 214# 的帖子

你如果不想玩個人風格,改玩大眾化的玩應上多D真槍網,看看職業軍人的真傢私,這樣就知甚麼是合理和不可能,以下個網我覺得不錯,多D上網如美國yahoo,如果有零件或改裝問題不清楚,直接上cgf搜尋看看有沒有答案,,不明白再有禮貌地問,世界很現實,你有禮貌地問實際的問題,大部份師兄會答重點,但你無理頭問D古怪野,D人實玩野,好廢話完畢

CGF 網站連結也有不少真品網
http://www.civiliangunner.com/

一個不錯的大陸真槍網
http://www.gun-world.net/usa/m16/m4/cqbr.htm

你送支GBB AK 比我就幫你

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 19:14 發表
咁唔該各位師兄寫張list俾我應該點改支gbb呀
01. 實物KAC QD火帽
02. 實物三角準
03. 實物導氣管
04. 實物KAC RIS
05. 實物Wilcox M2鏡橋
06. 井勝鋼10.5寸外管
07. Prime 黑色不鏽鋼外管座
08. Prime For WA M4 用AEG內管座
09. pdi 6.01 精密管
10. Prometheus 紫色HOP膠
11. Prime MK18 刻印機匣
12. Prime槍機緩衝墊
13. RA-TECH完整槍機
14. 實物Aimpoint M2(軍版)
15. 實物LMT後準星
16. 井勝槍機助推鈕
17. Prime/井勝下機匣內部零件
18. 實物彈匣卡榫
19. 井勝快慢機
20. 實物CQD背帶環
21. 實物M16A1握把
22. 實物LMT軍版海軍托
23. WA/GHK 彈匣
24. 實物COLT拉機柄
25. 實物防塵蓋
26. 實物COLT上機匣 (呢樣你係美國先好玩,唔係小心有人報警拉你)

呢個list應該岩你,我照某位同胞的LIST修改左少少

如果縑唔夠豪..話聲我知...
我開個更豪的GBB AK LIST俾你

改咁多野
不如買個systema Revolution box 再放q左個vfc box 好過

引用:
原帖由 lahc 於 18-6-2009 19:40 發表

01. 實物KAC QD火帽
02. 實物三角準
03. 實物導氣管
04. 實物KAC RIS
05. 實物Wilcox M2鏡橋
06. 井勝鋼10.5寸外管
07. Prime 黑色不鏽鋼外管座
08. Prime For WA M4 用AEG內管座
09. pdi 6.01 精密管
...
用實物bolt
我.....

引用:
原帖由 生豪 於 18-6-2009 19:52 發表

用實物bolt
我.....
我叫佢用RA踢咋

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 20:41 發表
唔該哂師兄 ...依支野貴到阿媽都唔認得,要努力儲錢 ,改完之後即刻post上黎俾大家睇!不過8月買支gp返黎玩到儲夠錢先改!等我print咗張list出黎先...
買乜春野gp
你見到個list有邊忽有gp件
你不如買支wa返屋企玩下算...
再唔係咪買支井勝囉
如果你都係買gp噤浪費,我只好答你一句,無L得救
同埋個list好多野...統工唔會有,你可以死左條心
另搵路數把啦

唔知呢位小朋友幾耐先玩到上面list果支MK 18 mod 0

p.s.我絕對唔支持咁細個就玩物喪志,後果好嚴重

引用:
原帖由 里安 於 18-6-2009 20:57 發表
唔知呢位小朋友幾耐先玩到上面list果支MK 18 mod 0

p.s.我絕對唔支持咁細個就玩物喪志,後果好嚴重
好快姐佢...
返屋企..."爸爸.媽媽...拎住2萬蚊黎俾我買支bb彈槍...唔制呀..我要呀我要呀..."
好快..過多1個月
大家就會見到"終於搞掂支gbb mk18mod0啦!!! "

發新話題