發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 sam524 於 21-9-2010 23:48 發表

買AEG同轉會...
我想雙線發展..
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 sam524 於 21-9-2010 23:49 發表

井井...
井井同RC我睇黎你而家只可以玩一樣

引用:
原帖由 sam524 於 21-9-2010 23:49 發表

得嫁咩...
車我有...la

引用:
原帖由 sam524 於 21/9/2010 23:49 發表

可以平的...
我梗係知啦,但當你入o左坑,條數仲甘過貨車、慢爬...
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 seamoncheng 於 21-9-2010 23:50 發表

井井同RC我睇黎你而家只可以玩一樣
車就遲D先算LA...
槍都未玩夠...

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 21-9-2010 23:50 發表

我想雙線發展..
以你既經濟能力都仲得
我地d學生就....

師兄們,想問問現在有無集合既時間和地點?謝謝!!

引用:
原帖由 jackieyue 於 21-9-2010 23:51 發表

我梗係知啦,但當你入o左坑,條數仲甘過貨車、慢爬...
槍一開始都係諗住平玩...點知玩玩下就

引用:
原帖由 h.t.f 於 21-9-2010 23:52 發表
師兄們,想問問現在有無集合既時間和地點?謝謝!!
直接去埸地or出席者自己再約

我諗住用2百買架雙星HAMMER砌黎擺下...
係唔係要自己上色嫁?

引用:
原帖由 sam524 於 21-9-2010 23:46 發表
話說...
我有打算連支M4都賣埋佢...
咩M4

引用:
原帖由 seamoncheng 於 21/9/2010 23:52 發表

槍一開始都係諗住平玩...點知玩玩下就
估下呢架野幾錢
http://www.youtube.com/watch?v=WzzRx5Z9uLc
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 sam524 於 21-9-2010 23:48 發表

買AEG同轉會...
叻仔

引用:
原帖由 McDull 於 21-9-2010 23:53 發表

咩M4
WE的...

其實...冇乜都冇所謂....只要有一班好友,brother(你地)一齊玩....我唔太介意

發新話題