發新話題

[星期制] Macross F討論帖

引用:
原帖由 ZaMaR 於 22-8-2008 23:26 發表

請參閱小說最後一集
機體爆了還爬出來開了一槍才死.....
完啦咩小說!?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 22-8-2008 23:51 發表

完啦咩小說!?
人地講架,我又唔睇小說既

引用:
原帖由 zeta 於 22-8-2008 23:36 發表

歷黎macross tv版有邊個隊長係唔死丫...
福卡死左
金龍死左
下一個仲唔輪到大佬...
大佬唔死公主邊有位上?
不過真係估唔到四眼仔咁快死,我一路都覺得太子仔先似最早死

[quote]原帖由 F22 於 23-8-2008 06:49 發表

大佬唔死公主邊有位上?
不過真係估唔到四眼仔咁快死,我一路都覺得太子仔先似最早死

為愛人而犧牲

引用:
原帖由 DevilGTO 於 23-8-2008 13:39 發表
為愛人而犧牲
但小蟲蟲可以殺死巨人嗎?

回復 231# 的帖子

可能之後講巨人打小蟲蟲好似拍蚊咁易~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 101653 於 23-8-2008 11:28 發表

我好想太子死....
點解佢就要冇事....
點解? 同佢有仇?
雖然我都覺得佢應該第一個死...........

引用:
原帖由 westdog 於 23-8-2008 17:23 發表
可能之後講巨人打小蟲蟲好似拍蚊咁易~
次回預告見到大姐眼神好凶狠

引用:
原帖由 Paul 於 23-8-2008 02:12 PM 發表

但小蟲蟲可以殺死巨人嗎?
人都可以比蜜蜂針死啦,你頂唔頂得姐

四眼仔死左......好唔開心...

引用:
原帖由 F22 於 24-8-2008 07:07 發表

點解? 同佢有仇?
雖然我都覺得佢應該第一個死...........
佢姣囉....

搭單問多樣,做咩太子佢同主角,四眼仔同一間學校同一班
可以有唔同既校服既....
唔通就因為佢係太子爺既原故

引用:
原帖由 DevilGTO 於 24-8-2008 20:12 發表
初中部卦〔出版商想迷D正太控姐姐觀眾至真

引用:
原帖由 DevilGTO 於 24-8-2008 20:12 發表
我唔太清楚....都係聽番黎....
我見過日本有d學校既校"tie"係唔同色的....主要係分社....
正如香港有部份學校的運動衫都有分唔同顏色黎分社....

發新話題