發新話題

高達00第二季專區

00 ED ------ Trust You [full]

http://www.youtube.com/watch?v=9sguPblVT5A

LOCKOFF搶女超有型

btw....點解二季剎那成日比人打 ??

可悲的一集,變革者和人類真的不能共存..............................
仲有從今集可見紅GN粒子係萬惡的................
令人類身体細胞受損
令人類變成好似變革者有腦量子波,從而比變革者操控思想
令D機体變到好屈機(624:我D砲識轉方向架)
睇來有黑必有白,綠GN粒子..................

色子納,今集辛苦你張俊俏臉...............

今集真係峰迴路轉......

lockoff第一下開唔到槍我真係大大聲小左出黎!
跟住估唔到佢黎個man爆搶女友!!!
更估唔到過多幾秒anew就去左......

小剎那... 辛苦你喇......

睇預告... 王小姐真係未死, 仲好似咩事都無......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 USMC全球鷹 於 22-2-2009 21:15 發表
可悲的一集,變革者和人類真的不能共存..............................
仲有從今集可見紅GN粒子係萬惡的................
令人類身体細胞受損
令人類變成好似變革者有腦量子波,從而比變革者操控思 ...
令人類變innovator唔係紅粒子既影響,係呀寶比左d約614食

LOCKON好慘....

Anew 好慘.....狙擊佬又要單身lu
沙慈條女都有innovator特質
會唔會遲d都係比人控制住,要好似Anew咁死

回復 232# 的帖子

佢好似就係想咁...~!
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

回復 233# 的帖子

如果可以先殺到阿寶咪無事囉~
只要有王小姐嘅情報就可以攞返veda~到時就可以阻止到阿寶遙距控制d人啦~
因為阿寶都係要用veda先控制到佢d o靚~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

另外... 今集第一幕作畫崩壞得超勁...... 絕望同剎那個樣真係......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

OMG~今期死太多人啦

引用:
原帖由 Johnny_Forever 於 1-3-2009 21:54 發表
OMG~今期死太多人啦
剎那比人打傻左
扮錯角色丫

變革中

引用:
原帖由 Johnny_Forever 於 1-3-2009 22:02 發表
變革中
GUNDAM正在扭曲

便當大放送......

剎那愈黎愈有型......
-但丁

發新話題