發新話題

Gundam Online 原來已經有得玩

引用:
原帖由 sunny2014 於 2009-7-10 05:18 PM 發表

咁…既然師兄都知到
咁應該唔難丫…
我都過唔到,開必殺ko唔到一隻小兵

部京寶梵總算用熟左d~

附件

10-7-2009 20:34

F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 10-7-2009 20:34 發表
部京寶梵總算用熟左d~
混戰用Map武器
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-7-2009 17:35 發表

我都過唔到,開必殺ko唔到一隻小兵
必殺有時只戚用來型... SP 既用途其實係開技能

引用:
原帖由 ACYY 於 2009-7-10 11:21 PM 發表

必殺有時只戚用來型... SP 既用途其實係開技能

我諗我講得唔清楚,我地打皇牌機師既夢工場,用重高開超必殺中哂一隻小兵唔死

引用:
原帖由 小雲雲 於 11-7-2009 00:01 發表

我諗我講得唔清楚,我地打皇牌機師既夢工場,用重高開超必殺中哂一隻小兵唔死
對我來講, 超必係救命用既....打王只會浪費時間....

對我來講,超必都係少用為佳~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-7-2009 02:16 PM 發表

有部機叫SEED咩??
WING只係一部B機黎,我既目標係WING ZERO(EW)S級
W系列先岩~~seed初頭果5部我有晒...

不過儲完...又想整埋w系列果d改機...

seed儲完....又想儲埋地連3小強...-___-頂

引用:
原帖由 小雲雲 於 11-7-2009 00:01 發表

係... 我第一次見到時都好灰
之後發現KEEP 住條SP 仲好,開晒兩個技能再加多個新人類覺醒,部重高硬咗又快咗

岩岩合左as既飛行突擊
部機用落真係

引用:
原帖由 小雲雲 於 12-7-2009 00:12 發表
岩岩合左as既飛行突擊
部機用落真係
打sniper好用, 打近戰.....

玩咁耐..最愛用既竟然係
陸戰型吉姆(CR)
狙擊型吉姆II
吉姆特裝型
陸戰型高達(BR)

好多A機都無用過

《SD高達》8月初預定新版上線   

自從6月30日更新以來,相信大家都已經扭盡天下奇機,「勇士高達」等通通入手,而「卡碧尼」、「完美自護號」亦應該都合成好,縱橫戰場多次啦!究竟何時《SD高達Online》會再更新,又有什麼好玩活動、新機體推出呢!?

官方預定8月初將會為《SD高達Online》進行更新,新扭蛋機、新設計圖、以及新的系統將會開放,意味著正式營運後一個月,《SD高達Online》將會進入全新版本,帶給你全新任務...

除此之外,大家關心的問題亦會一一修正,好像「速成」帶給大家的困擾等等!!!

總之,未玩過《SD高達Online》都不要說自己是高達迷!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
有新版啦~~~

引用:
原帖由 westdog 於 17-7-2009 10:03 發表

自從6月30日更新以來,相信大家都已經扭盡天下奇機,「勇士高達」等通通入手,而「卡碧尼」、「完美自護號」亦應該都合成好,縱橫戰場多次啦!究竟何時《SD高達Online》會再更 ...
終於解決打字問題=.,="

引用:
原帖由 westdog 於 2009-7-17 10:03 AM 發表

自從6月30日更新以來,相信大家都已經扭盡天下奇機,「勇士高達」等通通入手,而「卡碧尼」、「完美自護號」亦應該都合成好,縱橫戰場多次啦!究竟何時《SD高達Online》會再更 ...
有新機....wing zero???

發新話題