發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 21:11 發表
好唔好買埋個VLTOR CNC Bolt
你有錢,有路數買個colt的都得
差在我報唔報警姐

玩完MK18MOD0
~~~~再大個仔的~~~~~
爸爸..媽媽攞住幾十萬比我 我要考槍牌~玩真野!! 玩具唔好玩既!!
~~~~再大個的~~~~~
爸爸..媽媽..攞住200-300萬比我LA~~~ 我要玩名模..靚女....
爸爸..媽媽..攞住千幾二千萬比我LA~~我要學"郭天王玩車" !!!

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 21:16 發表

真槍bolt可以用係gbb到咖咩???我唔明bolt渣嘛,又唔係過焦又唔係用火藥,甘都犯法??
你買LA..你買LA...買完之後..一定有人答你點解唔得架XD

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 21:16 發表

真槍bolt可以用係gbb到咖咩???我唔明bolt渣嘛,又唔係過焦又唔係用火藥,甘都犯法??仲有個colt bolt人地都好難睇得出啦
你可以試下拎住個真槍bolt過關...睇下有冇人拉你

引用:
原帖由 BOY~ 於 18-6-2009 21:19 發表
玩完MK18MOD0
爸爸..媽媽攞住幾十萬比我 我要考槍牌~玩真野!! 玩具唔好玩既!!
爸爸..媽媽..攞住200-300萬比我LA~~~ 我要玩名模..靚女....
~~~~再大 ...
玩完MK18MOD0
爸爸..媽媽..攞住1千幾百萬比我LA~~~ 我要玩名模..靚女....
爸爸..媽媽..幾時死呀,俾份遺產我...我要...我要醫腦殘

呢個先似達神的plan

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 21:23 發表

仲有成套list係邊買同how much??
forget it la.....

引用:
原帖由 lahc 於 18-6-2009 19:40 發表

01. 實物KAC QD火帽
02. 實物三角準
03. 實物導氣管
04. 實物KAC RIS
05. 實物Wilcox M2鏡橋
06. 井勝鋼10.5寸外管
07. Prime 黑色不鏽鋼外管座
08. Prime For WA M4 用AEG內管座
09. pdi 6.01 精密管
...
我有個方便D既方法....
方法一
先比幾千去學好少少英文..記住,不用大多
之後比幾千機票錢再搞埋移民去美國
再到該州之招兵中心,講低想加入US Navy(US Navy先有MK18)....我唔知比唔比簡,冇就去US ARMY
咁會有人話比你知有咩做,有咩要求....
通過體能等等就可以去訓練....
其間你可以由手槍玩到反坦克、反器材武器
過左訓練之後你就可以慢慢玩美軍野
一枝枝打火藥,有後座、退殻等等既槍就係你眼前,仲有auto打
以上必須年滿18歲才能參加

方法二
一係就即刻移民去美國之後買真槍,但美國法例規定有了槍托,就屬於“步槍”級別,但步槍的槍管如果短於16英寸,則不容易買,較煩。因是三級武器,而auto槍一樣....

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 21:23 發表

仲有成套list係邊買同how much??
唔知wor
實物呢家野..人人唔同價...收我呢個價.未必收你都係呢個價
同埋整槍呢家野...唔幫人做宣傳
自己發掘下啦

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 21:11 發表

我都知...不過算啦...話明最後一支槍
你點知後果有幾嚴重?

講個你所知最嚴重既後果黎聽下?

引用:

真槍bolt可以用係gbb到咖咩???我唔明bolt渣嘛,又唔係過焦又唔係用火藥,甘都犯法??仲有個colt bolt人地都好難睇得出啦
總支一支槍無左佢唔得既parts都多數唔得

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 22:21 發表
唔該師兄寫啲香港有得買既parts,我唔洗樣樣都真品,prime己經好ok,我想要過張list,就算係真品都唔要犯法果啲parts同埋係香港有得買
我肯定我俾你個LIST.全部香港都一定有...差在你唔知邊度有姐

發新話題