發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 小雲雲 於 14-8-2009 21:12 發表
《SD高達》關於IP封鎖公告   

由於《SD高達Online》版權代理營運條款設有地區性限制,Gameone為尊重合約精神及保障玩家權益,已於8月11日按照開發商要求對台灣地區所提供的IP範圍進行限制及封鎖,該地區之用戶 ...
吹賬
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 2009-8-14 09:16 PM 發表

吹賬
佢出左依個公告之後我入唔到game......登入到都入唔到房,係咁彈game
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

一登入就彈game丫

台仔唔鍾意來自香港既朋友

係唔係係香港玩唔到台灣ser?

卡版神人

附件

14-8-2009 23:04

引用:
原帖由 suileung 於 2009-8-14 11:03 PM 發表
係唔係係香港玩唔到台灣ser?
香港只可以玩返香港,入唔到大陸同台灣

我以為佢鎖左我,原來係個分線器既問題

引用:
原帖由 小雲雲 於 14-8-2009 23:32 發表
我以為佢鎖左我,原來係個分線器既問題
好彩冇事>v<
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

回覆 230# 的帖子

I've solve the problem
心愛的太多∼要買的數不清楚

各位會唔會係game 名後加簽名   [CGF]

以作識別

設置果度有得set 簽名

引用:
原帖由 bonwin 於 15-8-2009 01:14 發表
各位會唔會係game 名後加簽名   [CGF]

以作識別

設置果度有得set 簽名

又好喎…

Who will up level 7-9 tonight?

引用:
原帖由 -l- 於 2009-8-15 03:53 PM 發表
Who will up level 7-9 tonight?
今晚雙經喎,唔上點得丫

同我估計一樣,佢一出26同27就有我地cgf大多數人既目標s機--XXXG-00W0 wing gundam zero custom

《SD鋼彈 Online》14日搶先推出全新改版,將開放2部全新扭蛋機、全新對戰地圖,另再開放首部S級機體─擁有「天使鋼彈」之稱的「飛翼零式鋼彈特裝型」,超強攻擊火力將掀起一番《SD鋼彈 Online》戰鬥旋風!此外,配合改版推出特別推出「報告兵長副官來了」、「機體狂戰滿場送」系列改版活動,將贈出Coin、遊戲G幣、副官等遊戲虛寶!玩家千萬不要錯過!

首部S級機體扭蛋機登場 改版內容大公開
超級扭蛋機登場
  14日改版特別開放內含首部S級機體的「超級扭蛋機」,扭蛋機中除「閃光鋼彈超級模式」、「重砲型攻擊鋼彈」、「強化型ZZ鋼彈」等廣受玩家喜愛的A級機體外,更讓玩家驚喜的,還有一部有「天使鋼彈」之稱的超強S級機體「飛翼零式鋼彈特裝型」,本機體搭載2聯裝光束炮及火神炮的超強火力,當機體HP低於50%時,不但攻擊速度增加外,還可顯示敵軍位置及增加搜尋距離,是一部適合遠距離攻擊S級機體。

2部全新扭蛋機
  繼5月改版推出3部「W鋼彈」系列的機體,讓玩家愛不釋手外,於今(14)日改版中,特別搶先推出26號、27號的全新扭蛋機;其中27號扭蛋機是一部以「W鋼彈」系列機體為主題的全B級機體扭蛋機,除「死神鋼彈」及「神龍鋼彈」外,另更新增全新的「飛翼鋼彈」及「托爾吉斯II」,讓玩家戰鬥更加刺激!

附件

15-8-2009 17:49

發新話題