發新話題

年尾

引用:
原帖由 Boniface 於 9-12-2009 10:07 發表
http://image2.sina.com.cn/lx/upload/103/6231/20051202/13/2700/2705.jpg
呢個既相我都睇過....係唔錯...

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 9-12-2009 10:58 發表

咁反問返你,空姐一般俾你印象係點?

大概係講得出既答案就係男生渴望女友俱備既條件吧,
當然,樹大有枯支,人多有白痴,未必個個空姐都好,但我認為起碼表面上形象上被塑造到足以令男生對佢地有多小幻想空間 ...
i tell u what, 呢棵樹都有好多枯枝

引用:
原帖由 Zap 於 9-12-2009 10:27 發表

Looks is important too. Did you see Leo’s replies? I think he would travel with JAL on his next vacation already…
Speaking of services ....Unless travel on c-class ... ot ...
學boni妹咁講...有的地方唔係想揀JAL就有得搭.........
不過再去日本都一定揀JAL...

引用:
原帖由 kimkileo 於 9-12-2009 11:12 發表

學boni妹咁講...有的地方唔係想揀JAL就有得搭.........
不過再去日本都一定揀JAL...
你下次試下坐JAL d domestic flight......可能會有"驚"喜...

引用:
原帖由 於 9-12-2009 10:41 發表

我通常都預早D響閘前 上下網 睇下書先
me too........冇野做瞓下都會

台灣妹妹的確唔錯

引用:
原帖由 boni 於 9-12-2009 10:50 發表

ain't you? haha
靚女既著乜我都會覺ok....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 9-12-2009 10:58 發表

咁反問返你,空姐一般俾你印象係點?

大概係講得出既答案就係男生渴望女友俱備既條件吧,
當然,樹大有枯支,人多有白痴,未必個個空姐都好,但我認為起碼表面上形象上被塑造到足以令男生對佢地有多小幻想空間 ...
去完同事的空姐party後既印象同大富豪可能冇乜分別....
都係我另一半好好多....

引用:
原帖由 Zap 於 9-12-2009 11:22 發表

你下次試下坐JAL d domestic flight......可能會有?驚?喜...
舊年o係尼泊爾坐domestic真係驚...
架機好舊...

引用:
原帖由 boni 於 9-12-2009 11:38 發表

架機好舊...
PNG  4人單engine包機重擎  not to mention the sandy, so called runway

引用:
原帖由 boni 於 9-12-2009 11:38 發表

架機好舊...
食住驚風散咁飛

引用:
原帖由 於 9-12-2009 11:45 發表

著起制服/..又變左另一個人...
其實有幾個仲著住制服.........boni妹果間...

發新話題