發新話題

元朗買氣槍奇遇

引用:
原帖由 亞爾多 於 10-6-2011 22:23 發表

其實...我係你師兄Nomad
細路
你睇我FB,都知我先係啦

引用:
原帖由 wonglk 於 10-6-2011 22:25 發表

細路
你睇我FB,都知我先係啦
唔好意思我無FB

回覆 224# 的帖子

失敬失敬, 但係我救咗Manhattan wor..

引用:
原帖由 亞爾多 於 10-6-2011 22:29 發表

唔好意思我無FB
o靚仔
家陣爭飯食wor,點計!

引用:
原帖由 亞爾多 於 10-6-2011 22:29 發表

唔好意思我無FB
開啦!

引用:
原帖由 wonglk 於 10-6-2011 22:30 發表

o靚仔
做我同你成日做果樣

拳頭交!

回覆 229# 的帖子

Nano Suit VS Nano Suit

引用:
原帖由 cccheung 於 10-6-2011 20:27 發表

師兄,我吾去當面嘈佢吾係因為我怕左佢,我帶幾個朋友去小到佢爬街都得,但有咩用呢,仲細咩?引d差佬黎好過引?
你叫我乜都吾做我又吾順氣。我開post就係擺明要唱衰佢!
你覺得我9up咪吾好睇lor
咁你e+係到嘈咩姐,仲細咩! 鬧交都要帶人去? 你去開演唱會呀? 使唔使請埋特別嘉賓咁呀? 要投訴唔係黎呢度, 去消委會啦, 全港都知架!

引用:
原帖由 wonglk 於 10-6-2011 22:30 發表

o靚仔
學樓主開post囉

引用:
原帖由 cccheung 於 10-6-2011 18:21 發表
我開post時一早就話我買氣槍主要係貪得意,有朋友買左試玩過咪自己想買一技。至於老板問我話買黎做乜,我話打老鼠係是但答!我點解要咁講其實冇乜原因,個老板問得on9囉,問黎都多餘,買玩具槍緊係要黎玩啦!唔通要黎 ...
你話事但答啫...邊個知呀? 佢要保護自己都好正常, 方便好唔好係另一回事
可能人地都係事但話係你on77, 又事但話唔做你生意....點知你突然走咗去
佢而家可能仲覺得係你運吉

引用:
原帖由 MKL04438 於 10-6-2011 21:59 發表

潛艇得唔得?

忍唔住時潛水用
得強國製潛艇
要唔要先?

引用:
原帖由 cls6437 於 10-6-2011 23:05 發表

得強國製潛艇
要唔要先?
美軍果架呢?走左拿T^T

嘩!去左台灣玩左第二日就多咁多野睇,睇黎我錯過好多野喎

引用:
原帖由 cccheung 於 10-6-2011 20:09 發表

廿到尾
我想問樓上係咪高高大大有少少肥...長頭髮..隻手有紋身個位呢??
另外我想話..第一...你答打老鼠...我當你真係打老鼠..你本身都犯法..佢唔賣比你..正常
第二....差人如果問你係邊到買...先唔理佢態度點..人地開得咁內..即係佢生存到..佢個朵比你搞臭左...可能要執..
唔賣比你更正常..
第三...你呢D咁既人..打老鼠...成個WARGAME界就係比你呢D人搞到臭曬呀

引用:
原帖由 nok7689 於 10-6-2011 23:51 發表

我想問樓上係咪高高大大有少少肥...長頭髮..隻手有紋身個位呢??
另外我想話..第一...你答打老鼠...我當你真係打老鼠..你本身都犯法..佢唔賣比你..正常
第二....差人如果問你係邊到買...先唔理佢態度點..人地開得 ...
師兄見過佢?

發新話題