發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 jackieyue 於 24-9-2010 01:55 發表

你地去邊到食?
藍田...跟住去左搵堅爺

引用:
原帖由 jackieyue 於 24-9-2010 01:56 發表

CO2有d唔抵玩...
唔計成本嘅話打過co2匣您一定唔會再打top gas匣 ( 唔計成本嘅話....... )
ps:軍醫支KJ M9A1都係打CO2匣......

happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 24-9-2010 01:59 發表

唔計成本嘅話打過co2匣您一定唔會再打top gas匣 ( 唔計成本嘅話....... )

CO2....大力到無朋友

引用:
原帖由 seamoncheng 於 24-9-2010 02:16 發表

CO2....大力到無朋友
blow back就大力!射彈power睇下邊支, kj M9A1打CO2匣1.2j都未夠,打CQB一流.....

HAPPY SHOOTING!
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 jackieyue 於 24-9-2010 01:32 發表

唔知點解個個用屍A都冇事,但我用一用就神神地...
唔關你事既,CA真係爭D

引用:
原帖由 T-800 於 24-9-2010 01:59 發表

玩得CO2,就唔好計抵唔抵玩

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 23-9-2010 23:32 發表

點算...就到lu喎!

有無人今晚會出黎行KWS,我5點後得閒

引用:
原帖由 faihk 於 24-9-2010 11:11 發表
點算...就到lu喎!
叫CK係鴨仔台開POST

引用:
原帖由 McDull 於 24-9-2010 11:42 發表

叫CK係鴨仔台開POST
咁就快d去馬記啦~!

引用:
原帖由 faihk 於 24-9-2010 11:54 發表

咁就快d去馬記啦~!
我係鴨仔台俾人BAN到9彩,叫CK,或者你去開

開得成,就會係CGF大掃鴨仔

引用:
原帖由 McDull 於 24-9-2010 11:57 發表

我係鴨仔台俾人BAN到9彩,叫CK,或者你去開

開得成,就會係CGF大掃鴨仔
我又唔係holds! 點可以我去!

& 你就好心冷靜少少啦! 唔順眼米理米算囉! 如果佢地自己想撞豆腐米由佢地囉! 攪到比人ban有咩為...

引用:
原帖由 McDull 於 24-9-2010 10:36 發表

玩得CO2,就唔好計抵唔抵玩
無錯,玩得CO2真係番唔到轉頭,軍醫d co2斷百支咁入(一盒50支)平D既,top gas果d氣軍醫無用太耐了(軍醫現存無一支GAS鎗入TOP GAS既......)

引用:
原帖由 T-800 於 24-9-2010 12:12 發表

無錯,玩得CO2真係番唔到轉頭,軍醫d co2斷百支咁入(一盒50支)平D既,top gas果d氣軍醫無用太耐了(軍醫現存無一支GAS鎗入TOP GAS既......)

再SET靚個回堂彈弓

引用:
原帖由 faihk 於 24-9-2010 12:06 發表

我又唔係holds! 點可以我去!

& 你就好心冷靜少少啦! 唔順眼米理米算囉! 如果佢地自己想撞豆腐米由佢地囉! 攪到比人ban有咩為...
當你有利益立場,你都會學我咁數佢

發新話題