發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

引用:
原帖由 holy1 於 7-11-2012 01:28 發表

搞左成晚.先入到
答案係下護木鋁片係唔可以裝番入去.就已經上到.但104下護木個數同gbb唔岩又搞左成晚..又磨又鎚..先撞到下護木
而條104上護木..上護木裝左之後..會頂住搞到鎖唔到條管..
因為上下護木之間 ...
開個窿咪得囉?

得咗~~

引用:
原帖由 怒人甲 於 7-11-2012 00:59 發表
早來的骨, 遲來的105... 多謝RC MAN 比貼士  凹位大平面磨 2MM 收工..

岩岩做好, 影得衰...

叫做 AK-105 PMC 定AK-105 TACTICAL 好呢
恭喜恭喜

引用:
原帖由 holy1 於 7-11-2012 01:28 發表

搞左成晚.先入到
答案係下護木鋁片係唔可以裝番入去.就已經上到.但104下護木個數同gbb唔岩又搞左成晚..又磨又鎚..先撞到下護木
而條104上護木..上護木裝左之後..會頂住搞到鎖唔到條管..
因為上下護木之間 ...
又多一支變種AK105, 相信AK105係變化最多的AK哦!

引用:
原帖由 rik-rok 於 7-11-2012 00:26 發表

新lct,用唔到14牙既火帽
105用唔到14牙火帽,自已DIY左

附件

7-11-2012 10:39

7-11-2012 10:39

引用:
原帖由 F22 於 7-11-2012 08:05 發表

開個窿咪得囉?
得咗~~
師兄高手.比師兄一言驚醒萬中人

想請問師兄係用手鑽定係電鑽或姐其他特別工具黎開窿?
thx

引用:
原帖由 RCman 於 7-11-2012 08:43 發表

又多一支變種AK105, 相信AK105係變化最多的AK哦!
唔知一場入面.會可以遇到幾多支變種105

不過年度限量200支.

引用:
原帖由 rik-rok 於 7-11-2012 09:40 發表

勁.一支105.引出好多diy高手

我個支105只係裝個四排雙進匣同IP29咋
d-boy貨.diy磨左個火帽內側咋

我發過誓不買1991年後俄軍的東西.得呢支破戒,因為design真係好

無$買gbb得個睇字

引用:
原帖由 holy1 於 7-11-2012 12:40 發表

勁.一支105.引出好多diy高手
因之前AK,多人追求鐵木真,
依家105有塑膠平台,多左人接受AK美版現代化

已搞左MOE+上105

附件

7-11-2012 13:54

引用:
原帖由 rik-rok 於 7-11-2012 09:40 發表

請問師兄, 如何DIY??
MANY THX

幾時有人會DIY 支 GP-30 上 AK105呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 ktc1761 於 7-11-2012 15:54 發表

請問師兄, 如何DIY??
MANY THX
主要將105準星座上火帽牙,齊口切平,
之後要搵鎗街有車床舖頭幫手,
用條舊或廢,m4前段外鎗管車短做膊頭位,
最後緊打入105準星座加機米。
遲d補相

回覆 252# 的帖子

甘即是吾可以返轉頭

唉安豬咀算

THX 師兄提供資料

其實105 用原裝火帽我最like  就甘既樣我好滿意了

附件

IMG_2886 (Small).jpg (45.87 KB)

7-11-2012 23:19

IMG_2886 (Small).jpg

你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 7-11-2012 23:19 發表
其實105 用原裝火帽我最like  就甘既樣我好滿意了
師兄咁快再變左款

發新話題