發新話題

WXx showroom services

引用:
原帖由 Stig 於 28-2-2013 11:32 發表
可能大家去到showroom個個staff都淨係望著部pad/電腦,
係因為佢地ge正職係睇著個壇.
有日上去,佢貼住張紙寫住"可用whats app"訂貨留貨
不過成效有幾多呢?

引用:
原帖由 RCman 於 28-2-2013 11:34 發表

不過成效有幾多呢?
唔係要"科技",係要"人"
如果一個公司進取,有誠進,根本唔需要乜What app, fecebook, WGX科林

引用:
原帖由 RCman 於 28-2-2013 11:34 發表

不過成效有幾多呢?
用whatsapp訂?敢咪唔洗比訂金?

引用:
原帖由 Jonny.R 於 28-2-2013 01:07 發表

果邊有心擺到明包庇wxc , 有讚冇彈
你彈親冇比人ban算好喇 仲會叫你如不喜歡 來去有自由

唔比人開名 又要店方先回應到 呢d規則係傻先會諗到
叫人地對號入坐?
自此我再沒有打算到該forum

引用:
原帖由 Stig 於 28-2-2013 11:47 發表

用whatsapp訂?敢咪唔洗比訂金?
要Vip先可以用呢個功能

其實兩間我都買過嘢,訂過嘢, 我又未至於覺得佢哋服務態度好差, 不過我認同樓上師兄講法,佢地唔至在香港MARKET同埋員工態度問題 ,此終我幫親得最多都係長沙灣, 大家都應該知道點解啦!

引用:

不過成效有幾多呢?
好似已經無左張紙好耐?

果時話係試用階段,會員就用得,我都留過幾次野,同成功交易,

初初幾好,但攪攪下最近有時問local價都無再回覆 
signature oversize

本人多次上去都經常看到光頭佬看咸照或打機和收銀妹妹看台劇看到著迷傻笑, 在這公司上班真一流

可唔可以叫e何生搶左vfc個代理返黎
我真係唔係幾想上去wgc到買野

引用:
原帖由 陳淨心 於 28-2-2013 16:57 發表
本人多次上去都經常看到光頭佬看咸照或打機和收銀妹妹看台劇看到著迷傻笑, 在這公司上班真一流
D員工砌高達添!
偽君子!永遠虛偽!

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 1-3-2013 09:24 發表

D員工砌高達添!
真?這個反而不多覺眼, 多久之前的事? 還是Ching模型盒當是模型吧, 本人真的八掛過, 模型盒內是修槍工具而爾, 但為何用模型盒本人就不得而知了......

引用:
原帖由 java2334 於 28-2-2013 18:10 發表
可唔可以叫e何生搶左vfc個代理返黎
我真係唔係幾想上去wgc到買野
其實買他們代理的產品,落槍街就得,價錢一樣.

另我覺得E加最好.唔同品牌代理唔同產品.
當某一公司有晒大部份代理時,價格就又他們控制(就像CryxxGxx),到時錢就可能唔條E個la...

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 1-3-2013 09:24 發表

D員工砌高達添!
上次見砌緊RG 正義高達

回覆 235# 的帖子

唉…總知無必要都係唔好上去買野,費事一肚火

引用:
原帖由 陳淨心 於 1-3-2013 09:46 發表

真?這個反而不多覺眼, 多久之前的事? 還是Ching模型盒當是模型吧, 本人真的八掛過, 模型盒內是修槍工具而爾, 但為何用模型盒本人就不得而知了......
你好新注冊會員!

幾耐真係無究過,砌咩有高達嘅高達咩高達我就唔知啦!(因為我好OUT唔知咩名高達)咩高達係修理工具黎呀!

我見係砌緊(動作係剪件

偽君子!永遠虛偽!

發新話題