發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

引用:
原帖由 lahc 於 18-6-2009 22:22 發表

我肯定我俾你個LIST.全部香港都一定有...差在你唔知邊度有姐
師兄唔好吊人癮啦

就話比人知啦

QXF都有list上面部分野
落到去槍街都汁到最少七成....

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 22:25 發表

話我知啦
Who Do You Think You Are?
i'm not your dad
If u want those parts,ask your dad,don;t ask me

del

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 22:21 發表
唔該師兄寫啲香港有得買既parts,我唔洗樣樣都真品,prime己經好ok,我想要過張list,就算係真品都唔要犯法果啲parts同埋係香港有得買
你係咪要真品bolt
我揾人寄俾你...
直接寄去你屋企
我會係個盒上面寫到明係bolt

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 23:05 發表
lahc你既意思係迷還掂都諗住改咁多野,不如買住支WA M4 Delta玩住先,最平,留番多啲錢黎買料仲實際!http://www.dentrinityshop.com/pr_details.jsp?pid=13491
都話叫你設計一支用火藥打BB彈嘅GBB
Gun powder Blow Back

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 23:05 發表
lahc你既意思係迷還掂都諗住改咁多野,不如買住支WA M4 Delta玩住先,最平,留番多啲錢黎買料仲實際!http://www.dentrinityshop.com/pr_details.jsp?pid=13491
實際?!  You know what 實際 is?  please la......!

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 23:16 發表

真既...how much先??
你係要嘅我送俾你
俾你地址我

海關

to be honest, is he trying to pretend to be 真心膠? $8xxx for a airsoft gun, and then another $? for GBB airsoft gun...

引用:
你有幾多錢先...
如果有的咪直接拎住張list去槍鋪...
記得upper receiver果 part del左佢...唔係俾人報警拉你唔關我事

引用:
原帖由 lahc 於 18-6-2009 07:40 PM 發表

01. 實物KAC QD火帽
02. 實物三角準
03. 實物導氣管
04. 實物KAC RIS
05. 實物Wilcox M2鏡橋
06. 井勝鋼10.5寸外管
07. Prime 黑色不鏽鋼外管座
08. Prime For WA M4 用AEG內管座
09. pdi 6.01 精密管

...
師兄你提少左枝sf m962c,實peq2實cqd前槍帶扣

發新話題