發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 小雲雲 於 15-8-2009 17:49 發表
同我估計一樣,佢一出26同27就有我地cgf大多數人既目標s機--XXXG-00W0 wing gundam zero custom

《SD鋼彈 Online》14日搶先推出全新改版,將開放2部全新扭蛋機、全新對戰地圖,另再開放首部S級機體─擁有「天使鋼彈 ...
台版

引用:
原帖由 ACYY 於 2009-8-15 06:30 PM 發表

台版
係台版.....
我地應該係下一次更新就有wing....
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 15-8-2009 18:32 發表

係台版.....
我地應該係下一次更新就有wing....
又係要等
冇所謂啦~ 反正我大把機都未升好

引用:
原帖由 ACYY 於 2009-8-15 06:41 PM 發表

又係要等
冇所謂啦~ 反正我大把機都未升好
岩岩先出完天意,最快都一個月後啦

引用:
原帖由 小雲雲 於 14-8-2009 19:46 發表

我成個名copy入去都唔得囉
ADD到playboyK,仲差一個
可能次前技術錯誤掛,而家得左

你地有冇add返我架

引用:
原帖由 小雲雲 於 15-8-2009 19:48 發表
你地有冇add返我架
幾次係街場見到你...都比人踢左....  (用緊b機)

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-8-15 07:49 PM 發表

幾次係街場見到你...都比人踢左....  (用緊b機)
都唔關我事......
你想同我p返場

引用:
原帖由 小雲雲 於 15-8-2009 19:51 發表

都唔關我事......
你想同我p返場
我pvp技巧麻麻架咋

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-8-15 08:04 PM 發表

我pvp技巧麻麻架咋
咁你想同我p定同我做任

有D野真係好邪.........想抽阿布時抽唔到.....當想抽鐵球時10次唔出出阿布....(抽完無晒位...)

引用:
原帖由 bonwin 於 15-8-2009 01:14 發表
各位會唔會係game 名後加簽名   [CGF]

以作識別

設置果度有得set 簽名

just simply add -CGF- in the tag

附件

16-8-2009 00:15

想抽部C機黎合野,點知比左部自護我

引用:
原帖由 路比 於 16-8-2009 02:53 發表
點解隻game唔整交易

咁我地就可以互相換機

引用:
原帖由 路比 於 16-8-2009 02:53 發表
同一情況.....想要鐵球, 比左部阿布我