發新話題

年尾

引用:
原帖由 Zap 於 9-12-2009 11:45 發表

PNG  4人單engine包機重擎  not to mention the sandy, so called runway
坐ard30人...

附件

9-12-2009 11:53

引用:
原帖由 於 9-12-2009 11:48 發表

上機前寫定..
"千祈唔好見到Leo....千祈唔好見到Leo...."

引用:
原帖由 kimkileo 於 9-12-2009 11:50 發表

其實有幾個仲著住制服.........boni妹果間...
記唔記得佢地叫咩名

引用:
原帖由 kimkileo 於 9-12-2009 11:53 發表

"千祈唔好見到Leo....千祈唔好見到Leo...."
幾驚delay...

呢個係waiting area...
你地估下左邊o個2塊黃色既東東係乜?

附件

9-12-2009 11:56

引用:
原帖由 於 9-12-2009 11:55 發表

親愛的媽媽...多謝你照顧多年....
爸爸呢

引用:
原帖由 boni 於 9-12-2009 11:53 發表

坐ard30人...
E... Not too bad wor~

引用:
原帖由 boni 於 9-12-2009 11:56 發表
呢個係waiting area...
你地估下左邊o個2塊黃色既東東係乜?
Pray room?

引用:
年份: 2010 幅度: 1.8%
年份: 2009 幅度: 2%
年份: 2008 幅度: 4%至 5%
年份: 2007 幅度: 2.5%至 3.5%
年份: 2006 幅度: 3.5%
資料來源:國泰及《蘋果》資料室
今年真係小左的喎....

引用:
原帖由 Zap 於 9-12-2009 11:57 發表

E... Not too bad wor~