發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

引用:
原帖由 怒人甲 於 7-11-2012 23:19 發表
其實105 用原裝火帽我最like  就甘既樣我好滿意了
我同你喜好一樣,AK105呢個中size咀我好喜歡
噴火猪都係留番比M7A1用好了

引用:
原帖由 RCman 於 8-11-2012 08:55 發表

我同你喜好一樣,AK105呢個中size咀我好喜歡
噴火猪都係留番比M7A1用好了
比我就算有M7A1 我都唔會加噴火豬
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 khkenny2 於 2-11-2012 00:01 發表

oh yeah
(今日TAF send相黎,條骨系直架 )
Ching收左貨未..

美俄style......

我彈夾插銷條PIN成日跳出黎..你地會唔會..?

引用:
原帖由 聶風 於 9-11-2012 03:03 PM 發表

Ching收左貨未..
件貨係屋企,個人未到...
聽朝個人先到

回覆 260# 的帖子

除左第一水AKM 要換之外,依家個條pin 應該唔會鬆開,所以師兄吾洗膽心呀

我支AIMS就係鬆開....

ching們
小分岩岩入左支74U
有無人識打開支槍?
我想落油但實到打唔開.......
仲有點調HOPUP?說明書又無講......THX EVERY ONE....

引用:
原帖由 sk8er 於 11-11-2012 19:51 發表
ching們
小分岩岩入左支74U
有無人識打開支槍?
我想落油但實到打唔開.......
仲有點調HOPUP?說明書又無講......THX EVERY ONE....
1)-按下
2)﹣向上拉起cover

附件

11-11-2012 20:08

回覆 265# 的帖子

明白 但實到打唔開.....想用鎚仔....

引用:
原帖由 怒人甲 於 11-11-2012 18:22 發表
除左第一水AKM 要換之外,依家個條pin 應該唔會鬆開,所以師兄吾洗膽心呀
好似這樣.間唔中就鬆出嚟..得返一邊穿住..

引用:
原帖由 聶風 於 11-11-2012 22:30 發表

好似這樣.間唔中就鬆出嚟..得返一邊穿住..
應該就唔會飛出黎, 如果唔放心可以問14/F 重有冇呢件野換(一換一,唔洗錢)

附件

11-11-2012 23:06

11-11-2012 23:06

唔該Ching..即係要拆條PIN攞埋上去..?

回覆 269# 的帖子

更係問左有冇先拆啦

發新話題