發新話題

Code Geass 反逆のルルーシュ R2 專區

引用:
原帖由 101653 於 2-9-2008 12:01 發表

至少把扇係啦....佢e家係總司令wo....
囉正權仲唔發圍??
雖則佢係kai....但kai都有個限度丫....
明知佢憎既人做左皇帝....仲會咁順灘比老老收入黎合眾國個club house玩??
一切事源都係呢個POST,你中途否認又點會計?

CODE GEASS R2呢套動畫中,到21話為止,星刻係總司令,扇唔係

等其他人講下佢地認為我同你賭乜?

你以為賭總司令邊個?你答賭之前我都冇講過總司令邊個,點會係賭呢樣?(因為我知道我講左你就唔會賭,所以先冇講)

P.S.我可以話你知,官網成日錯,信唔信由你

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 16:37 發表

一切事源都係呢個POST,你中途否認又點會計?

CODE GEASS R2呢套動畫中,到21話為止,星刻係總司令,扇唔係

等其他人講下佢地認為我同你賭乜?

你以為賭總司令邊個?你答賭之前我都冇講過總司令邊個,點會係賭呢樣 ...
得....完全明白....你唔洗講野....
總之下次版聚你果份我既....

ps.下次可唔可以帶多次你把刀出黎阿??
我真係想睇多次....

ps2.睇錯你阿!!!!
引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 16:37 發表
?(因為我知道我講左你就唔會賭,所以先冇講)

"黎星刻"呢條友頭頂有過總司令三隻字係開估之後我補充既,可以當我記錯,但同賭既內容冇關,影響唔到你輸賭既事實

請你就請硬,只係我想令你心服口服
不過你係咁死撐,講落去都冇意思

公道自在人心

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 16:46 發表
"黎星刻"呢條友頭頂有過總司令三隻字係開估之後我補充既,可以當我記錯,但同賭既內容冇關,影響唔到你輸賭既事實

請你就請硬,只係我想令你心服口服
不過你係咁死撐,講落去都冇意思

公道自在人心
死撐?公道自在人心?
你咁講我又唔服wo....

你自己都話明你都冇講清楚賭咩....
我話邊個係咁又叫死撐?

引用:
原帖由 101653 於 2-9-2008 16:41 發表

得....完全明白....你唔洗講野....
總之下次版聚你果份我既....

ps.下次可唔可以帶多次你把刀出黎阿??
我真係想睇多次....
咩刀?邊把?

唔好離題好喎!
那!係都POST下圖,一邊講!

話說呢條友都算係人生既贏家,黃泉路上仲有兩美女雙伴

附件

2-9-2008 16:50

引用:
原帖由 ZaMaR 於 2-9-2008 16:50 發表

咩刀?邊把?

唔好離題好喎!
那!係都POST下圖,一邊講!

話說呢條友都算係人生既贏家,黃泉路上仲有兩美女雙伴
果把摺刀阿....
之後你黎搵我出去金鐘食野你又話唔記得帶....之後版聚又唔記得叫你帶出黎....

引用:
原帖由 101653 於 2-9-2008 16:48 發表

死撐?公道自在人心?
你咁講我又唔服wo....

你自己都話明你都冇講清楚賭咩....
我話邊個係咁又叫死撐?
呢件事我唔再講

繼續POST圖

附件

2-9-2008 16:53

附件

2-9-2008 16:57

引用:
原帖由 101653 於 2-9-2008 16:51 發表

果把摺刀阿....
之後你黎搵我出去金鐘食野你又話唔記得帶....之後版聚又唔記得叫你帶出黎....
都話左要POST圖落!!

我知啦,果把野係私服先帶,軍服唔帶刀(打街場比人週到就唔好)

附件

2-9-2008 16:57

頂唔順....
我又要走入廁所....

ps.痾第4次....

咁激動呀大伙wwww

我......未上過官網.....<完>

引用:
原帖由 MarK-C 於 2-9-2008 17:37 發表
咁激動呀大伙wwww
有幾激動阿??

引用:
原帖由 101653 於 3-9-2008 00:57 發表

有幾激動阿??
激到就黎賭"EFGHI..."

引用:
原帖由 MarK-C 於 3-9-2008 03:39 發表

激到就黎賭"EFGHI..."
成日都咁玩架啦....
賭比卡超係仔定女....
賭lockon係咪真係死左....
唔賭都有x排嘈架啦....

我唔怕輸....你講得我服既我請有咩所謂

發新話題