發新話題

高達00第二季專區

引用:
原帖由 101653 於 16-3-2009 01:40 發表

d機仔出去按個制之後直衝自爆....洗唔洗咁哂人丫....自動導航都得啦....
我都覺得呢下好低B... 咁樣同飛彈有乜Q分別......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

幾廿萬架MS只係用彈幕都已經玩晒,結果變晒D低能飛彈....
一定係皇小姐發現之前選難度選extreme落去會bad end,所以呢關較返easy黎打

0 gundam個太陽爐唔係裝左係00上面o既咩 點解仲識郁o既

引用:
原帖由 路比 於 16-3-2009 11:09 發表
0 gundam個太陽爐唔係裝左係00上面o既咩 點解仲識郁o既
唔聽書
番屋企重睇100次

引用:
原帖由 ZaMaR 於 16-3-2009 01:59 發表
幾廿萬架MS只係用彈幕都已經玩晒,結果變晒D低能飛彈....
一定係皇小姐發現之前選難度選extreme落去會bad end,所以呢關較返easy黎打
easy都打到咁辛苦....仲要打班唔識開槍既....
你話較難d....幾廿萬個識開槍識囉劍劈....
佢地被光速秒殺死哂喇

引用:
原帖由 路比 於 16-3-2009 11:09 發表
裝左個粒子箱, 用完要入返粒子

隻 0 gundam 好靚仔阿~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

好野....派左比師傅....

Tran-am burst,00你做左turn a個徒弟????????新版月光蝶
我呢華US 麻WIN~~~~~~~~~~~~~

本話關鍵字

一機無双
集體漂白
死者蘇生
DG高達 (?)

引用:
原帖由 zeta 於 22-3-2009 21:09 發表
本話關鍵字

一機無双
集體漂白
死者蘇生
DG高達 (?)
仲有
一槍爆頭
新月光蝶
集體回憶
全城停電
雪花干擾
擁抱觸電
思覺失調

我呢華US 麻WIN~~~~~~~~~~~~~

仲有....
天國通訊

引用:
原帖由 ZaMaR 於 22-3-2009 22:08 發表
仲有....
天國通訊
新頭像....新簽名檔詳細希望!!

引用:
原帖由 101653 於 22-3-2009 23:06 發表

新頭像....新簽名檔詳細希望!!
定期更新下姐...
詳細....
德軍同m82,dl自k島,其他唔知啦

最終大佬.........

雷射大砲

發新話題