發新話題

IKARIAM <- 一隻類似Simcity + AOM的game

引用:
原帖由 destiny 於 17-12-2008 14:23 發表
好了好了
有冇人可以總結一下我地要打邉幾個人
p.s   本人有"少量"石出售大約有3000
師兄你在咩位置?我65,69浣熊市

我要2件文物
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-12-2008 01:33 發表
我要2件文物
簽約吧~

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 18-12-2008 01:38 發表

簽約吧~
4:10 grigori
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 FaiFaiHK 於 18-12-2008 01:38 發表

簽約吧~
sd 左比你

現下各位有幾多個殖民地??

主城+2個殖民地

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 18-12-2008 03:46 發表
現下各位有幾多個殖民地??

主城+2個殖民地
我都係~~
今晚打老虎

莊家,簽約吧
終於起好左喇

回復 262# 的帖子

我都係2個
遲d有資源會起多個石既

岩岩起左第2個殖民地之後好似唔多夠資源用.......

今晚打老虎

我搵緊石去衝第三殖民地....

引用:
原帖由 Mars_SES 於 18-12-2008 18:06 發表
岩岩起左第2個殖民地之後好似唔多夠資源用.......
係咁ga 所以起之前要準備好,同埋下一次起之前先升級曬所有城的總督府先

我想問有無師兄個城叫coca cola架??
我17號收到佢五百石
但係我唔記得我同佢換咩…
見字請覆呀唔該~
聽日的話我比五百水晶佢算了

回復 255# 的帖子

睇o黎大家的目標都是那個高達00

不過睇o黎大家都係路途遙遠咁去「遠征」佢,仲有先幾日睇過佢o的資源,打完都應該冇肉食的,白白花錢,大家係咪都決定打佢呢?

我已經有100劍隨時可以出發
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

回復 268# 的帖子

那是Ben兄的城呀,佢唔係成日online的
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

發新話題