發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

引用:
原帖由 rYaN 於 18-6-2009 23:20 發表

師兄你提少左枝sf m962c,實peq4,實cqd前槍帶扣
係wor
多謝提點

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 23:23 發表

由而家至8月有3000到
真心問...你覺得3千蚊係個list到買到幾多樣野

老老實實啦
買支AGM M4RIS 玩住先啦...
反正個身無marking.你自己拎去整..2百蚊內搞店...
支野7XX+2XX(MARKING)+玩具Aimpoint M2 ,Wilcox M2,LMT STOCK
連埋整,3千蚊一定埋到單...
無賺錢能力黎講.買3千蚊支槍已經好過份

引用:
原帖由 yeungm 於 18-6-2009 23:18 發表
to be honest, is he trying to pretend to be 真心膠? $8xxx for a airsoft gun, and then another $? for GBB airsoft gun...
錢,佢有,佢可以!

引用:
原帖由 lahc 於 18-6-2009 23:25 發表

真心問...你覺得3千蚊係個list到買到幾多樣野

老老實實啦
買支AGM M4RIS 玩住先啦...
反正個身無marking.你自己拎去整..2百蚊內搞店...
支野7XX+2XX(MARKING)+玩具Aimpoint M2 ,Wilcox M2,LMT STOCK
連埋整 ...
有賺錢能力一砲過3千都好多ga la

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 18-6-2009 23:34 發表

富豪2代...點同我地呢d百姓比

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 18-6-2009 23:34 發表

when i bought my first m933 for $1500, i feel i have spent way too much as well, and that exclude spare mags and battery

引用:
原帖由 lahc 於 18-6-2009 23:36 發表

富豪2代...點同我地呢d百姓比
當年我中五都仲係marui當道的年代,我做一個sumer先買到marui M4RIS都開心左我好耐

到幾年後先換得晒d而家黎講既"基本野"(一體管、金身)

引用:
原帖由 里安 於 18-6-2009 23:40 發表

當年我中五都仲係marui當道的年代,我做一個sumer先買到marui M4RIS都開心左我好耐

到幾年後先換得晒d而家黎講既"基本野"(一體管、金身)
我賣左2支先買到支VFC SCAR ja
有支CQBR落左好多心機

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 11:23 PM 發表

由而家至8月有3000到,所以8月頭買住支WA M4 Delta玩先
3000蚊買到個LMT柄咋..點算
問老豆啦!

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 09:11 PM 發表
好唔好買埋個VLTOR CNC Bolt
MK18用VLTOR BOLT!!!!
果然要別具一格!

引用:
原帖由 生豪 於 18-6-2009 11:17 PM 發表

你係要嘅我送俾你
俾你地址我

海關
左門神果然有計,,,
又唔見你送比我

引用:
原帖由 rYaN 於 18-6-2009 23:53 發表

左門神果然有計,,,
又唔見你送比我
生豪朋友即係我朋友
俾個地埔我
我寄俾你

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 10:25 PM 發表

話我知啦
為人為到底..叫你老豆開張冇銀碼既支票黎!
成枝MK18既零件LIST上面既野我幫你搵齊,
堅得就堅,實得就實!
我同生豪兄會幫你搞掂

發新話題