發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 adlar 於 26-9-2010 19:05 發表

其實CO2匣隻隻匣POWER係咪唔同
唔會,熱天CO2匣同TOP GAS匣POWER基本一樣,冬天TOP GAS匣POWER弱D......

HAPPY SHOOTING!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 seamoncheng 於 26-9-2010 19:10 發表

貢都幾善良wow
善良架...

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 26-9-2010 19:12 發表

唔會,熱天CO2匣同TOP GAS匣POWER基本一樣,冬天TOP GAS匣POWER弱D......

即只係穩定性分別,係咪

原來米琳支槍天梯掃鬼左d...

附件

26-9-2010 19:40

引用:
原帖由 seamoncheng 於 26-9-2010 17:17 發表

咁都算好彩喇...我支槍得一粒彈
我見到你果陣係連開幾槍架
支後我同另一個師兄隻片都唔知為咩
哈哈,大家都射唔中.

引用:
原帖由 adlar 於 26-9-2010 19:26 發表

即只係穩定性分別,係咪
穩定性 同 後坐力都有好大分別..........

HAPPY  SHOOTING!

隻pmag聽日整埋佢...

引用:
原帖由 sam524 於 26-9-2010 20:31 發表
隻pmag聽日整埋佢...
你咩地方想磨走佢? & 你用機定用手?

引用:
原帖由 faihk 於 26-9-2010 20:37 發表

你咩地方想磨走佢? & 你用機定用手?

引用:
原帖由 sam524 於 26-9-2010 20:44 發表

我有打磨器, 你有幾多隻? 洗唔洗幫手?

回到家.今日最估唔到係竟然比人認得...不過我估唔係樣o既問題,係條士啤胎o既問題

引用:
原帖由 於 26-9-2010 21:33 發表
我要join10月團
好野~
但係10月去室內定係室外?

引用:
原帖由 faihk 於 26-9-2010 21:41 發表

好野~
但係10月去室內定係室外?
可能係網吧度打
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 T-800 於 26-9-2010 18:30 發表
今日埸game幾好玩,感謝各兄弟" 射住 "特別係McDull 幫忙代買BB彈,希望下次好快又打過兼吹水.......

舉手之勞

發新話題