發新話題

[GHK] AK105進化論>>>>AK PMC

明白..唔該..

回覆 271# 的帖子

其實搵野頂住另一面, 再將突出部份打花佢, 好似鉚釘甘, 簡單解決
你的日子如何,你的力量也必如何

打上去問佢雞同鴨講..收線..自己搞算...

當兩樣野加埋一齊,你可以破產了

喂...KhKenny2兄..黑麻麻點睇呀..

引用:
原帖由 聶風 於 13-11-2012 12:11 AM 發表
喂...KhKenny2兄..黑麻麻點睇呀..
其實都只係得條sling,AFG2同magwell.....
最慘係前面部機 Rollei 6008

部6008花費大好多

引用:
原帖由 ktc1761 於 13-11-2012 09:22 AM 發表
部6008花費大好多
我仲要吾止呢部機呢....
支rollei distagon 50要寄番美國....比錯左支SL66既50我,點裝上機啊

rollei 啵~~
我玩哈蘇 500cm咋~
有無人覺得隻匣好難入彈呀??用佢個入彈器加30度 插入 都係好難入 同好實.....
仲好努力先suck到2粒入去 發覺彈弓 又唔識彈返上黎 2隻膠一隻鐵都係咁...

引用:
原帖由 sk8er 於 13-11-2012 11:11 發表
rollei 啵~~
我玩哈蘇 500cm咋~
有無人覺得隻匣好難入彈呀??用佢個入彈器加30度 插入 都係好難入 同好實.....
仲好努力先suck到2粒入去 發覺彈弓 又唔識彈返上黎 2隻膠一隻鐵都係咁...
跟來的入彈器,插好合適角度就易入彈好多。
我試過錯角度滑手插到隻手爆缸

回覆 280# 的帖子

我都打開機蓋時手指爆光...............

回覆 281# 的帖子

點解唔用工具呢?!
你的日子如何,你的力量也必如何

Rcman..D.圖睇唔到..

引用:
原帖由 聶風 於 13-11-2012 12:39 發表
Rcman..D.圖睇唔到..
你個CS係咩野Version?
剛send了一個pdf檔,原大14.5mm可在illustrator 打開為向量檔

我都唔知,係間廠同我講睇唔到..

發新話題