發新話題

[星期制] Macross F討論帖

引用:
原帖由 westdog 於 5-9-2008 21:43 發表
VF-171EX~~~
咁樣分佈勢力都幾好阿~
公主繼續留係聯合軍都係一件好事~到時佢會成為聯合軍的隊長,當佢知道新總統惡行時咪可以帶隊會合海盜們再反總統啦~
只係過

記得有情報話係28集完

公主機擊落.. .. ..

咁快睇左~~~~~=.=

就咁睇,0個尾好似好趕咁~~~

有不明消息指mf第25集會用劇情回顧同創作過程展示, 唔會有任何劇情.......

而最後會用ova既形式收尾, 而且預定會係2008聖誕前發放........
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

引用:
原帖由 sas190 於 19-9-2008 19:38 發表
有不明消息指mf第25集會用劇情回顧同創作過程展示, 唔會有任何劇情.......

而最後會用ova既形式收尾, 而且預定會係2008聖誕前發放........
咁...........又ja係又可以呃返一大筆

引用:
原帖由 sas190 於 19-9-2008 19:38 發表

好事來...

我唔想見一D次一等既畫質造結局, 借多D資金做個一個鐘頭OVA好D

各位巴打,

其實個女經理人究境係咩嚟架??  啱啱呢集就話佢以前係人類/博士.  咁佢係唔係俾 Varjay 上左身吖, 定係改造人嚟呢??  之前幾集點都死唔去嘅(仲托吓對奶添)

引用:
原帖由 bmw740i 於 20-9-2008 11:13 發表
各位巴打,

其實個女經理人究境係咩嚟架??  啱啱呢集就話佢以前係人類/博士.  咁佢係唔係俾 Varjay 上左身吖, 定係改造人嚟呢??  之前幾集點都死唔去嘅(仲托吓對奶添): ...
佢以前係人類, Varjay攻撃蘭卡媽媽三母子事件中重傷, 改造左造半人半機器義體, 每次一個人造義體”死"左後, 思想可以即時走去第二個人造義體, 所以佢現在係不死身的

雪露真係瑪奧個孫.....

大家估下公主會以咩方法“復活"又可以用返“VF25"?

A. 耳環既力量使公主時空轉移上在SMS隻船

B. 偽總統下令艦隊走佬, SMS隻船去戰場亂入見公主飄下飄下救左公主

C.公主真正身體已死, 但思想以耳環既力量進入左Varjay 互聨網, 魯魯卡UPLOAD公主上新型加左   WIFI既VF25, 感觀操控VF25  VS  感觀操控VF27 (公平條件下公主重唔可以KO VF27!!!)

引用:
原帖由 Paul 於 20-9-2008 14:51 發表

B. 偽總統下令艦隊走佬, SMS隻船去戰場亂入見公主飄下飄下救左公 ...
D.公主及時跳機....飛去巨人蘿莉度感受巨乳的體溫....再與巨人蘿莉一起逃脫到SMS海盜船....

引用:
原帖由 101653 於 20-9-2008 20:15 發表

D.公主及時跳機....飛去巨人蘿莉度感受巨乳的體溫....再與巨人蘿莉一起逃脫到SMS海盜船....
Yeah........................

附件

20-9-2008 23:06

我的雀雀..............................Orz

引用:

B. 偽總統下令艦隊走佬, SMS隻船去戰場亂入見公主飄下飄下救左公 ...
B最正路........... 反正佢點都死唔去啦...........
不如估

引用:

NO, NO....
公主eject後直接憑ex-gear飛到女妖艦(就晌綠犬既投影底下, 係第七話獲救個隻GALAXY艦), 單挑女妖~

發新話題