發新話題

Code Geass 反逆のルルーシュ R2 專區

數字人又請食飯
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 3-9-2008 11:47 發表
數字人又請食飯
請你咩??
唔好扮野喇你....番過去cpg貼左你份開箱文先啦....

引用:
原帖由 101653 於 3-9-2008 14:46 發表

請你咩??
唔好扮野喇你....番過去cpg貼左你份開箱文先啦....
係你地一廂情願je

朱殺苦你........秒殺左萌女啊

今集癡線的
娜娜利跳出黎咁之前的修羅場算點........

引用:
原帖由 alien 於 7-9-2008 21:39 發表
今集癡線的
娜娜利跳出黎咁之前的修羅場算點........
因為冇娜娜利冇戲做

女僕冇死太好了

引用:
原帖由 Paul 於 7-9-2008 21:32 發表
朱殺苦你........秒殺左萌女啊
我個金髮御姐阿

引用:
原帖由 101653 於 7-9-2008 21:57 發表

我個金髮御姐阿
我連她........連她那........

部機都未看過

引用:
原帖由 Paul 於 7-9-2008 22:07 發表

我連她........連她那........

部機都未看過
未見到佢部機就已經爆左......

ps.圓桌機個逃生裝置係咪規架??

仲有幾多集呀?要趕住收尾嘛~

引用:
原帖由 101653 於 7-9-2008 22:10 發表

未見到佢部機就已經爆左......

ps.圓桌機個逃生裝置係咪規架??
sorry係冇的~~ 因為要光榮戰死

引用:
原帖由 101653 於 7-9-2008 21:57 發表

我個金髮御姐阿
想返起人設戰機服下身條褲

下身我看都未看過就死左

今集又係咁....FLEIJA玩晒...@@
粉紅色GE LANCELOT...
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

nnl同閃忍無死, 你話二皇子救既, ok算數
柯姐背中彈無死, 我當你粒彈係細口徑, ok我又算數

爆mon騎士成部機睇住佢化灰, 咁多唔死, 唔係呀化   雖則我都幾開心見佢無事

附件

21-9-2008 16:40

引用:
原帖由 廢柴 於 21-9-2008 16:40 發表
nnl同閃忍無死, 你話二皇子救既, ok算數
柯姐背中彈無死, 我當你粒彈係細口徑, ok我又算數

爆mon騎士成部機睇住佢化灰, 咁多唔死, 唔係呀化   雖則我都幾開心見佢無事
爆mon騎士.....

發新話題