發新話題

高達00第二季專區

我唔明呀寶點解睇唔到呀絕望諗咩

引用:
原帖由 Paul 於 23-3-2009 00:36 發表
最終大佬.........

雷射大砲
真係經典囉...阿寶用雷射大炮...0079都冇d咁型既情節既!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 22-3-2009 23:31 發表

定期更新下姐...
詳細....
德軍同m82,dl自k島,其他唔知啦
頭像咪係島田 lor...我有佢本書仔,要嗎? msn搵我啦~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 23-3-2009 01:19 發表

真係經典囉...阿寶用雷射大炮...0079都冇d咁型既情節既!
聽聞0079有用過一次...

阿寶一定係打太多GVG, 所以整左部GUNTANK+ GUNCANNON出黎......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 ZaMaR 於 23-3-2009 02:14 發表

啊!! 真係有!! 第16話!!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 23-3-2009 02:14 發表

無錯, 馬茜揸走左部高逹, 跟住阿寶就揸雷射大炮......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

好期待guncannon嘅表現阿~~~
00變左好似TURN X咁~絕望變左做TURN A~
一個可以令到機能提昇,另一個令機能停頓~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

出Tran-am burst個下似馬莎之反擊阿寶最後個下多d,連ms都俾d粒子推開........
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

其實阿處女座係咪已經成為左有史以黎第一個係宇宙切腹既人??

引用:
原帖由 101653 於 24-3-2009 08:00 發表
其實阿處女座係咪已經成為左有史以黎第一個係宇宙切腹既人??
我認為唔會,下集可能仲會出場

最新消息,guncannon會爆甲(係人都估到)
變成リボーンズガンダム(白色,雙爐,有fang)
果然係超資深新人,點都有部白色ge gundam

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 24-3-2009 14:27 發表
最新消息,guncannon會爆甲(係人都估到)
變成リボーンズガンダム(白色,雙爐,有fang)
果然係超資深新人,點都有部白色ge gundam
係第二台已經見到張雜誌既相,ok靚仔

呢張

翻譯希望...

附件

24-3-2009 14:40

發新話題