發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

買支鏡先la..至實際啦,你支有形又夠格AEG又用得、、、2手區有唔洗問。

引用:
原帖由 rYaN 於 18-6-2009 23:58 發表

為人為到底..叫你老豆開張冇銀碼既支票黎!
成枝MK18既零件LIST上面既野我幫你搵齊,
堅得就堅,實得就實!
我同生豪兄會幫你搞掂
話哂打list都辛苦...預埋我

引用:
原帖由 lahc 於 18-6-2009 11:57 PM 發表

生豪朋友即係我朋友
俾個地埔我
我寄俾你
其實我想佢寄本美國PLAYBOY比我就心滿意足啦

引用:
原帖由 lahc 於 18-6-2009 11:57 PM 發表

生豪朋友即係我朋友
俾個地埔我
我寄俾你

引用:
原帖由 rYaN 於 19-6-2009 00:00 發表

中國人梗係睇夜遊人

引用:
原帖由 lahc 於 18-6-2009 11:59 PM 發表

話哂打list都辛苦...預埋我
我要係我枝槍到拆噤D野比佢呀...我佔大果份呀!唔好爭呀

引用:
原帖由 lahc 於 19-6-2009 12:00 AM 發表

中國人梗係睇夜遊人
未見識過

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 18-6-2009 23:58 發表

所以迷玩住黎努力儲錢囉
都話份bolt免費low
你pm地址俾我la

引用:
原帖由 生豪 於 19-6-2009 12:13 AM 發表

都話份bolt免費low
你pm地址俾我la
係PM講啦...傻仔

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 19-6-2009 12:16 AM 發表

你拆啲野俾我??你果支唔係we黎咩??
WE唔比裝實野既

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 19-6-2009 00:16 發表

你拆啲野俾我??你果支唔係we黎咩??
我都吾玩槍嘅...
我用口吹粒BB彈架DeeDee

My dream GBB is vltor casv frontset, prime lower reciever( vltor marking), mur upper reciever, magpul ubr ,TRIJICON TR24G AccuPoint 1-4x24 30mm Riflescope  and a larue qd mount
it cost about $2400+3800+5000+6000+1500.
so i need to work more hard this day la
unlike  Louis the God , my father never give me pocket money, , i need to work for 6 mounth for that
ps : i am a student too, but my know that u work , u gain when i am just in primary6
beside, does ur father call LEE KA SHING

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 19-6-2009 09:11 發表

我都未有錢...買完支gbb之後,起碼9月先同到你買,到時約出黎交收啦,我又冇信箱sor匙,我唔想俾阿媽知
佢都話左個真Blot免費比你囉.!!只要你比個地址..放心..唔會放係信箱架^^!

發新話題