發新話題

(+貼相)WESTER’S GAME戰後吹水

引用:
原帖由 於 27-7-2009 12:34 發表

出左門口我先記得冇帶相機....搞到幾冇引.... ...
強烈要求X神開GAME JUST OFFER FOR CGF ONLY
我部手機唔記得用來影相,真係.............
------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 於 27-7-2009 12:35 發表

今日結左蕉未啊
用P90把野冇單發,Check槍過時佢講

------------------------------------------------------------------------------

你地好呀...
我係用gbb果個

引用:
原帖由 於 27-7-2009 12:35 發表

今日結左蕉未啊
尋晚都結晒囉~ 話唔定聽日已經好返
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 sunny2014 於 27-7-2009 09:50 發表
下次全部自己友
都係打細火D啦

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 kevincpy 於 27-7-2009 12:37 發表
你地好呀...
我係用gbb果個
ubr 加 we m4果位?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 m4devastator 於 27-7-2009 12:43 發表

搞到阿唔知邊個有4個Link頭

你係...

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 27-7-2009 12:45 發表

ubr 加 we m4果位?
把野好大聲

可能係我問題...
好似殺得一個

引用:
原帖由 kevincpy 於 27-7-2009 12:48 發表
可能係我問題...
好似殺得一個
你係邊個??

黑色polo
深藍色褲
(咪講笑差D中暑)
拎m4 + ubr

引用:
原帖由 於 27-7-2009 12:52 發表

渣留灘...的佢出去打
你先係...觀光團

發新話題