發新話題

SD Gundam Online 專區

引用:
原帖由 伯言 於 17-8-2009 12:27 發表

咁重高達呢?
AR級重高達係一個離X譜的存在
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 17-8-2009 14:08 發表

AR級重高達係一個離X譜的存在
用得多個人會渣左
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

你地唔好迫我用火箭炮射牛油炮啦.........
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 飛哥仔 於 16-8-2009 21:46 發表

香港有既S級既機, 就只有天意....
老屈??

引用:
原帖由 小雲雲 於 16-8-2009 22:07 發表

香港要等更新
噢~~

引用:
原帖由 5210 於 17-8-2009 20:31 發表

老屈??
你既屈係咩意思? 你而家lee一刻找到天意以外既s機咩?

引用:
原帖由 飛哥仔 於 17-8-2009 20:37 發表

你既屈係咩意思? 你而家lee一刻找到天意以外既s機咩?
唔係,我既意思係如果天意係暫時唯一既s級,係咪即係勁屈機(老屈)?

引用:
原帖由 5210 於 17-8-2009 20:38 發表

唔係,我既意思係如果天意係暫時唯一既s級,係咪即係勁屈機(老屈)?
問題係除左d老手屈人機之外.....仲有好多傻仔比人囉分....

引用:
原帖由 5210 於 2009-8-17 08:38 PM 發表

其實冇一部機係屈機,好既機體都要有好既駕駛員去發揮

某d C 機仲屈呀

引用:
原帖由 bonwin 於 17-8-2009 21:23 發表
其d C 機仲屈呀
太空坦克 C機之王

no...no...
麥哲輪炮渣古才是皇道....

引用:
原帖由 XDD12348 於 17-8-2009 21:29 發表

太空坦克 C機之王
我係森林場見到全c機隊....2部太空坦克兩部105dagger....我地全as機......比哥2部太空坦克係咁打down之後dagger係咁再打down其他既機, 野團既人又唔齊心結果好散, 最後全as隊都唔夠全c打....

所以, 勁唔勁都好睇合作同隊伍工作分配... 有d人用拳機唔打剪機只追其他拳機打, 最後我地lee d包機就係咁比d剪機打爆晒....

引用:
原帖由 飛哥仔 於 2009-8-17 10:34 PM 發表

我係森林場見到全c機隊....2部太空坦克兩部105dagger....我地全as機......比哥2部太空坦克係咁打down之後dagger係咁再打down其他既機, 野團既人又唔齊心結果好散, 最後全as隊都唔夠全c打....

所以, 勁唔勁都好 ...
嗯,睇埋佢地合唔合作到,工作分配,咩機專打咩機,有冇幫隊友,用咩戰術......直頭係打war game咁

眼見大部份導彈機都係剪機,為咗小隊戰實現四導彈既美夢... 我做咗以下既努力

附件

18-8-2009 01:41

發新話題