發新話題

吹水區9月CQB團..緊急召集 26/9 CQB PLAZA!!各位團員...開始入數LA!

本主題被作者加入到個人文集中
估唔到在家都真係累仲成咁…
我尋日返到屋企執野,執好晒之後拎住個電視remote 系個廳把下度訓著左
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 27-9-2010 08:29 發表
我尋日返到屋企執野,執好晒之後拎住個電視remote 系個廳把下度訓著左
我仲要趕路返GZ

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 27-9-2010 08:29 發表
我琴日就還好! 係米琳支槍比較煩炸!

引用:
原帖由 faihk 於 27-9-2010 10:47 發表
我琴日就還好! 係米琳支槍比較煩炸!
亂入成功

返到屋企 , 仲出左去玩遙控貨車

P.S. 你碌槍短到甘 , 但我枝 TRX 7.6 寸仲輕過你

引用:
原帖由 odaan 於 27-9-2010 11:25 發表

亂入成功

P.S. 你碌槍短到甘 , 但我枝 TRX 7.6 寸仲輕過你
應該係個金身問題姐! 不過用得就算! 爆左換個铝製~

係喎! 師兄係唔係琴日幫我睇過米琳支槍個位師兄?

引用:
原帖由 odaan 於 27-9-2010 11:25 發表

亂入成功

呢D野,同長短無乜關係。

我碌VIS一樣好輕

引用:
原帖由 yiuchun1993 於 26-9-2010 10:52 PM 發表
我都走左去訓教= ="
我而家upload上facebook
可以PM個FB俾在下嗎?
click>

引用:
原帖由 faihk 於 27-9-2010 11:27 發表
應該係個金身問題姐! 不過用得就算! 爆左換個铝製~

係喎! 師兄係唔係琴日幫我睇過米琳支槍個位師兄?
係 , 你上次係吹水團訓練營 Game 都係度 , 無理由唔認得我掛

引用:
原帖由 McDull 於 27-9-2010 11:32 發表
呢D野,同長短無乜關係。
我碌VIS一樣好輕
一來我完全無掂過你口中碌 VIS
二來我話佢重 , 無話你唔輕 , 唔洗怕執輸喎

引用:
原帖由 odaan 於 27-9-2010 12:08 發表

係 , 你上次係吹水團訓練營 Game 都係度 , 無理由唔認得我掛
sorry! 我記人好差.

& thx

引用:
原帖由 McDull 於 26-9-2010 23:39 發表

大陸禁左CGF,WGY,FB等網大家都知。

我搭左個VPN落HK某個FD公司既FIX IP SERVER。

咩網都開到,咸網都得,就係FB唔得。

有無人知咩解究
ching,小小分享,我老友身處國內工作,佢下面team人不乏IT高人﹝條條靚都起碼有PhD﹞,佢初初返去做野都有「翻牆」上FB,但係當佢同埋其他o係上面做野而又有上FB o既HK朋友比人hack晒d email account之後,佢地已經唔敢再「翻牆」上FB喇.....

引用:
原帖由 odaan 於 27-9-2010 12:08 發表

係喎! 師兄你地米話我支小怪物有尾個度 "羅羅" 地ga! 我諗係因為之前我頂得太大力, 個車仔電插頭有d "咬" 左所以辣到有味.

引用:
原帖由 scorpion 於 27-9-2010 12:25 發表

ching,小小分享,我老友身處國內工作,佢下面team人不乏IT高人﹝條條靚都起碼有PhD﹞,佢初初返去做野都有「翻牆」上FB,但係當佢同埋其他o係上面做野而又有上FB o既HK朋友比人hack晒d email account之後,佢地 ...
爬牆有個問題,就係D LOGIN DETAILS會留低晒係個乜乜門既SERVER裡面

呢D野我都知,我係要解決既方法

引用:
原帖由 McDull 於 27-9-2010 13:33 發表

爬牆有個問題,就係D LOGIN DETAILS會留低晒係個乜乜門既SERVER裡面

呢D野我都知,我係要解決既方法
我都問過我個friend有冇解決方法,佢竟然好肯定咁話我知方法係 --> 唔上FB,始終人在內地,都係安全至上﹝純粹分享﹞

引用:
原帖由 scorpion 於 27-9-2010 14:23 發表

我都問過我個friend有冇解決方法,佢竟然好肯定咁話我知方法係 --> 唔上FB,始終人在內地,都係安全至上﹝純粹分享﹞
暫腳指避沙蟲

發新話題