28 12
發新話題

KAC 新玩具

引用:
原帖由 ohnavi 於 3-5-2012 14:07 發表

一般都係甘,等極都無,
想放棄就到,D dealer好似知道甘哈哈
哈哈,我直情同佢講refund。
第二日佢即刻話收到d handstop。
會即刻寄比我。真係吹漲。
仲話寄2nd day 比我,因為之前mess up 左我d野。

引用:
原帖由 jpg 於 3-5-2012 14:35 發表

哈哈,我直情同佢講refund。
第二日佢即刻話收到d handstop。
會即刻寄比我。真係吹漲。
仲話寄2nd day 比我,因為之前mess up 左我d野。
甘都算有良知啊個dealer

師兄可唔可以pm你條urx個價比我?

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 3-5-2012 14:48 發表
師兄可唔可以pm你條urx個價比我?
美國價275未計shipping

我都想要呢set handstop...
不過買左URX 3 o個隻... 算啦

正阿,不過太少貨了,kac 都未放上官方網頁,dealer waiting list又長到嘔,d真鐵玩家都要DIY

都係希望快d有25 em/emc 新骨, 玩具mams 算數

引用:
原帖由 Dominic 於 4-5-2012 00:44 發表
正阿,不過太少貨了,kac 都未放上官方網頁,dealer waiting list又長到嘔,d真鐵玩家都要DIY

都係希望快d有25 em/emc 新骨, 玩具mams 算數
我都想玩具廠快D出MAMS..

引用:
原帖由 jpg 於 3-5-2012 09:26 發表
等左成3個月終於等到..
搵埋隻UPPER 同條管就搞掂

隻新HANDSTOP 同D PANEL 有師兄話唔係太好揸手..
我自己覺得唔錯..

師兄,唔好意思,我想問下嗰兩塊係咪rail cover ?? Full metal ? 用鏍絲上喺rail ?

Thank

引用:
原帖由 iris 於 4-5-2012 10:53 發表

師兄,唔好意思,我想問下嗰兩塊係咪rail cover ?? Full metal ? 用鏍絲上喺rail ?

Thank
Rail panel 係plastic.
係用screw上喺rail到

引用:
原帖由 jpg 於 4-5-2012 12:16 發表

Rail panel 係plastic.
係用screw上喺rail到
Thx .可否告知師兄喺邊間online shop order ??

Thank you

真係超正, '很'死隔離

NICE PARTS!

28 12
發新話題