發新話題

三星Slll

引用:
原帖由 亞爾多 於 28-5-2012 18:02 發表
4.8吋...不如索性出note2啦
S名字重要
要用個名黎撼iphone 5

睇下咩價同白老鼠反應先
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 一舊水 於 28-5-2012 17:57 發表

利申:我是Android人
Iphone好似無乜新意lu
其實Iphone無咩特別.....
我覺得無R&D可言
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

但我成日覺得Samsung個 mon好似綠綠地gum....

十幾年前要上大陸做嘢......

D大陸同事叫我上去個時幫佢買部三星手機上去, 酬$500.
我隔日帶兩部上去執$1000, 如是者...$500 x X =
好奇問佢哋點解? 1) 大陸買唔到? 2) 點解一定係三星?

當我知道答案之後, 以後都唔買三星.

膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

好彩我對電話一向有乜要求同癔!等你地用左先!買槍就唔同,多多錢都很買!屋企掛垟!

無新意。。。。

所以我一部note一部ip4算數。。。。
鵰。豹。狸。獅。狒

s3都有s memo, 不過差支筆
所以我都係鐘意自己部note多d

Iphone係即食麵, 用起上黎極方便
(極User-friendly但亦都好唔flexible)
Android係原材料, 自己識煮就乜都妙
(控制比ios麻煩但好自由)

引用:
原帖由 sergeant3007 於 28-5-2012 19:26 發表
十幾年前要上大陸做嘢......

D大陸同事叫我上去個時幫佢買部三星手機上去, 酬$500.
我隔日帶兩部上去執$1000, 如是者...$500 x X =
好奇問佢哋點解? 1) 大陸買唔到? 2) 點解一定係三星?

當 ...
願聞其詳

引用:
原帖由 JBL 於 28-5-2012 22:27 發表

對...!我同師兄一樣,電話夠用就ok,但槍就貴貴都買,最緊要啱心水.......
電話視乎需要啦, 有需要upgrade就會買呢

利申:Sony Xperia S用家,之前用Nokia N82
小道消息:先供應比電訊商,星期三至四先比零售
包裝非常之簡約,大貨係Nam仔貨

用得android耐其實都覺得有咁既需要
相比iphone,A仔實在太方便了
最起碼入野可以用windows介面拖入去
iphone一無itunes就過唔到,連係電話拎相都要itunes先有driver

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 28-5-2012 19:14 發表
但我成日覺得Samsung個 mon好似綠綠地gum....
amoled的mon係咁,部部偏不同顏色死未
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

發新話題