發新話題

Ares Ranger Belt

用左一日,條Ares gear ranger belt真係幾硬爭,可能條belt仲係好新,要用耐少少等佢軟返少少,現在條belt硬到好似一把尺咁,不過我見d鬼佬條belt唔會硬成咁,但上左holster又唔會塌,所以都係要時間慢慢試

師兄條ARES belt系邊款?

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 10-5-2012 22:57 發表
師兄條ARES belt系邊款?
e條

引用:
原帖由 優之涼粉 於 10-5-2012 23:31 發表

e條

[img]http://www.laruetactical.com/sites/default/files/img_
小弟都係買咗呢條

HK邊到有得買?

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 11-5-2012 00:48 發表
HK邊到有得買?
PTS

我中系US訂左條反來......

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 11-5-2012 01:12 發表
我中系US訂左條反來......
自己訂連運貴幾錢呀?

引用:
原帖由 tf141 於 11-5-2012 01:13 發表

自己訂連運貴幾錢呀?
應該都幾金,佢原本條belt個美金價都好似要USD$79.99

引用:
原帖由 優之涼粉 於 11-5-2012 01:23 發表

應該都幾金,佢原本條belt個美金價都好似要USD$79.99
哇...官網價都已經同PTS賣個價差唔多啦喎
如果買MC色果d再連運費分分鐘成千銀一條belt

$129.99
條belt $94.99
郵費$35

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 11-5-2012 02:03 發表
$129.99
條belt $94.99
郵費$35
咁貴..................

我條belt系加硬,multicam要加多$10

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 11-5-2012 02:42 發表
mc色香港賣760

引用:
原帖由 donaldszeto31 於 11-5-2012 02:42 發表
你果條係唔係Enhanced + PAL, 其實ENHANCED 係1.5"帶身外圍車多層顏色帶, 唔洗黑色咁單調, 同可襯返條1"帶
香港未見入PAL 版, 同就算係自己訂, 都只係多左個SHIPPING COST

發新話題