發新話題

中國艦隊南下菲律賓!

咁快出晒D皇牌,之後仲有咩出

蘿蔔頭黎陣慶

引用:
原帖由 061084 於 9-5-2012 22:50 發表
話唔埋要出航母呢!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
稱將對中國進行經濟制裁
其他議員也試圖推動向中國產品施加懲罰性關稅,將其擠出菲市場
你個咁既窮國禁大口氣

引用:
原帖由 JBL 於 9-5-2012 23:12 發表
據菲GMA新聞網7日報導說,菲律賓眾議院少數黨領導人丹尼羅蘇亞雷斯在當天舉行的菲國會續會後提出議案,稱將對中國進行經濟制裁,包括對所有從中國進口的產品和服務進行嚴格審查。

不過他也承認,抵制中國產品在經 ...
同南北韓D咀炮有得揮

賓賓呢排咁惹火, 估計佢都好想開波

1. 拿拿臨打輸, 可平息民憤 ( 唔夠打冇計啦, 盡左力架啦 )
2. 繼續可接受軍事大國的軍事援助, 打輸後可能有更大的軍事援助  ( 武器又可以升級啦 )

南海本來就冇佢份, 爭到自然多著數,

爭唔到亦冇大損失, 沉左幾隻爛砲艇可換更多軍事援助, 有著數,

呢D國際古惑仔, 精過鬼呀

引用:
原帖由 061084 於 9-5-2012 22:50 發表
蝗蟲

引用:
原帖由 JBL 於 9-5-2012 23:12 發表
據菲GMA新聞網7日報導說,菲律賓眾議院少數黨領導人丹尼羅蘇亞雷斯在當天舉行的菲國會續會後提出議案,稱將對中國進行經濟制裁,包括對所有從中國進口的產品和服務進行嚴格審查。

笑話
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 JBL 於 9/5/2012 11:12 PM 發表

死賓賓,逼到唔出手都唔得

引用:
原帖由 tango10 於 9-5-2012 23:01 發表

話唔埋要出航母呢!
仲有神盾艦算唔算?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 JBL 於 9-5-2012 23:58 發表

菲律賓參議長恩里萊6日指責,美國今年承諾向菲律賓提供的3000萬美元軍事援助“不夠”,對菲律賓而言是“侮辱”,並公開呼籲總統阿基諾拒絕接受。菲律賓外交部長德爾羅薩里奧日前在美國高調宣布,美國已承諾把今年對 ...
果班友仔! 比咩佢地用都死啦! 增加援助比佢地仲慘過倒落鹹水海!
君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

發新話題