發新話題

胡主身傍的 G4

引用:
原帖由 sealsman 於 30-6-2012 10:25 發表

可能係...............................相機...........

回覆 14# 的帖子

睇新聞片, 最少有一個不是這種斜帶的.. ~?

以前聽個之四講! 香港進行VIP Protection有好有唔好! 唔好係高樓大廈太多太密集交通太繁忙.......! 但好處就係車可以由大廈有蓋車場直接上落VIP出入! 佢地最擔心就係行車時段出事.........如汔車炸彈, 隱藏在密集高樓大廈的狙擊手! 呢班之四都係主力擋子彈多個揸槍! 佢地話香港安全記錄良好VIP出事率好底! 個之四哥哥仔條帶可能真係相機都唔出奇! 因為個之四講佢都幫過VIP影相

引用:
原帖由 rho837 於 30-6-2012 12:38 發表
以前聽個之四講! 香港進行VIP Protection有好有唔好! 唔好係高樓大廈太多太密集交通太繁忙.......! 但好處就係車可以由大廈有蓋車場直接上落VIP出入! 佢地最擔心就係行車時段出事.........如汔車炸彈, 隱藏在密集高樓 ...
要打有SDU,ASU(機場)
有事G4真係擋子彈和帶VIP走

再者面對國際級恐怖份子 ,真係一支RPG都夠

引用:
原帖由 B20_hk 於 30-6-2012 13:15 發表

要打有SDU,ASU(機場)
有事G4真係擋子彈和帶VIP走

再者面對國際級恐怖份子 ,真係一支RPG都夠
轉彎位....唔同角度既射出去既火箭炮.... ....香港地用LAW都夠.....夠晒平...

唔知點解見倒佢地個樣就覺得佢地好想搵舊磚頭黎阱既感覺

引用:
原帖由 B20_hk 於 30-6-2012 10:35 發表

可能係...............................相機...........
條帶掛頸,冇重量......

引用:
原帖由 skylau 於 30-6-2012 19:40 發表

不過今日睇,似証件多些

又唔洗RPG加 寶馬7系 用.50都應該打得入啦掛

引用:
原帖由 nec338 於 1-7-2012 00:26 發表
又唔洗RPG加 寶馬7系 用.50都應該打得入啦掛
.50點都冇LAW咁方便收藏麻.....

似証件帶,掛機場禁區證方便出入

引用:
原帖由 skylau 於 30-6-2012 07:40 PM 發表

冇重量可能是因為要固定支k仔,所以除了槍帶外,還有槍套套住枝槍,因此槍帶沒有引力

引用:
原帖由 johnmok 於 30-6-2012 10:31 發表
無估錯應該係MP5K...因為之前睇過唔小資料話通常G4保鑣會用MP5K..因為輕便,易收藏...

引用:
原帖由 kimkileo 於 1-7-2012 02:26 發表

.50點都冇LAW咁方便收藏麻.....
....但單飛咋WOR

引用:
原帖由 fangcw_joe 於 1-7-2012 03:45 發表
似証件帶,掛機場禁區證方便出入
之前見G4入機場要拿老臨,一個Esort帶五個入去

發新話題