發新話題

1/100 RX-78 Ver.Ka

Fix 指卡氏(katoki)將各款高達再設定/改良後的造型, 坊間有本書 'gumdam fix' 就係卡氏嘅傑作

終於都忍唔住手拆o左出o黎玩,好似好化學o甘....................
本帖最近評分記錄
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 devil-sniper 於 30-3-2007 14:09 發表
終於都忍唔住手拆o左出o黎玩,好似好化學o甘....................
點解呢
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

大師兄
鵰。豹。狸。獅。狒

大師兄謀財害命呀

大師兄你不如一鎗殺咗我好過啦
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 2007-3-30 15:53 發表

點解呢
D parts接合位好似好薄弱.....................
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 14692 於 31-3-2007 05:59 發表
大師兄你不如一鎗殺咗我好過啦
咁樣?

D料唔得?

今日九展賣$780..

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 2007-4-7 23:40 發表
今日九展賣$780..
o甘貴................?

係丫 好多間個價跌唔出$770

回覆 #25 Kuznetsov 的帖子

嘩.....................................
又唔洗諗喇

我o係秋葉原買都要$640....................

回覆 #29 devil-sniper 的帖子

嘩.........
又冇望

發新話題